Showbiz, Stiri

Anda Adam se întâlneşte în continuare cu Victor Slav

Sunt despărţiţi, fiecare a zis că povestea lor de iubire care a durat şase ani s-a închiat şi totuşi cântăreaţa se mai întâlneşte cu băiatul de la meteo.

Anda Adam se întâlneşte în continuare cu Victor Slav

 Deşi întâlnirile au loc cu o mare discreţie, totuşi presa a aflat de ele. Anda Adam spune că mai au ceva de împărţit, şi anume nişte acte.

Cei doi se pare că au adminstrat o firmă împreună, iar scopul acestor întrevederi de taină a fost rezolvarea câtorva probleme le gate de societatea lor. ”M-am întâlnit cu Victor de câteva ori. Probabil că o să urmeze să ne mai întâlnim. Mai avem niște acte de rezolvat, niște lucruri pe care trebuie să le punem la punct. Trebuie să rezolvăm probema cu ștampila firmei mele. M-ar întrista să aflu că i s-ar întâmpla ceva rău”, a ținut Anda să precizeze.

La rândul său, Victor, care urmează să se căsătorească în curând cu Bianca Drăgușanu, a confirmat varianta Andei, mărturisind că fosta sa iubită nu încearcă să îl recucerească, făcând luzie la tentativele lui Cristea de a o recupera pe Bianca. ”Sunt niște lucruri pe care trebuie să le rezolv cu Anda. Anda nu vrea să mă recucerească, așa cum s-a întâmplat cu domnul Cristea. Anda este mai bărbat decât domnul Cristea”, a spus Victor Slav.