Showbiz, Stiri

Anda Adam s-a săturat de iubitul ei mai tânăr, Cătălin Ţâră

Uite de ce artista i-a dat cartonaşul roşu fotbaslistului!

 anda adam

Povestea de dragoste dintre fotbalistul Cătălin Ţâră (20 de ani) şi Anda Adam (34 de ani) a luat sfârşit. Surse apropiate cuplului ne-au declarat că ei au decis să pună capăt relaţiei lor nu doar pentru că i-a “omorât” distanţa, el fiind în Olanda, ea în România, ci şi din cauza diferenţei de vârstă, care şi-a spus, în cele din urmă, cuvântul. De vină ar fi şi Oana Zăvoranu, care i-a picat rău de tot cu tronc tinerelului fotbalist, disperat să o facă pe brunetă să cedeze farmecelor lui.

Ieri, Anda Adam a lansat clipul “Poate fata”, o colaborare cu Cabron. Deşi ar trebui să sară-n sus de bucurie că difuzarea lui îi va aduce bani frumoşi în conturi, artista nu prea are motive să fie veselă. Asta, pentru că a rămas fără iubit. După un an de relaţie, solista şi Cătălin Ţâră, fotbalist la Ado Den Haag, Olanda, s-au separat. Definitiv.

Anda catalin tira

Ruptura s-a datorat, spun gurile rele, nu doar distanţei care îi despărţea, ci şi divergenţelor Andei cu mama tânărului. Chiar dacă în ultima vreme “mama-soacră” îşi schimbase atitudinea în favoarea cântăreţei, ea n-a fost de acord de la început cu relaţia lor.

De asemenea, un alt motiv care a împins-o pe Anda să ia această decizie: mesajele pe care fostul iubit i le-a trimis Oanei Zăvoranu, pe care tot încearcă să o cucerească.

O apropiată de-a vedetei a povestit în presa mondenă: “Anda Adam simte că nu are noroc în dragoste şi este tot mai tristă în ultima vreme. Este supărată şi vrea să se concentreze asupra carierei şi momentan nu-i mai arde de nici un bărbat”.

Aceeaşi sursă a adăugat: “Începuse să se ataşeze mult de Cătălin, mai ales că a mers şi la el în Olanda, dar aşa a fost să fie”.

 

blank