Showbiz, Stiri

Anda Adam a facut pasul cel mare si a spus “DA”!

In urma cu 15 ani, Anda Adam si trupa RACLA ocupau cele mai inalte pozitii ale topurilor muzicale din Romania. Desi, in ultima perioada, nu au pastrat legatura, cei patru s-au reunit in cadrul unei gale si promit sa colaboreze din nou.

61571964

Anda Adam a cunoscut succesul alaturi de trupa RACLA cu piesa “Nu ma uita”, dovada ca si dupa 15 ani lumea mai stie sa fredoneze versurile melodiei. Acest lucru s-a vazut la Brasov cand cei patru au urcat din nou pe scena, sub formula care i-a consacrat.

61571965

Dupa foarte multi ani in care nu s-a mai auzit nimic de trupa RACLA (n.r. Rimele Alese Care Lovesc Adanc), cei trei baieti au aparut din nou alaturi de Anda Adam. Cei patru s-au reunit si au cantat piesa care i-a consacrat “Nu ma uita”, in cadrul show-ului Romania Music Awards.

61571968

“Am deschis RMA cu RACLA cu piesa “Nu ma uita”. Poate o sa mai colaboram, de ce nu? Mi se pare ca suna super cool si avem in plan chestia asta. Sa vedem daca si iese o piesa care sa fie la fel de “bomba ” cum a fost “Nu ma uita”, ne-a spus Anda. Desi in ultimii ai nu s-au intalnit deloc, iar inainte de gala premiilor muzicale de la Brasov nu au avut timp sa repete din cauza programului aglomerat al Andei, cei patru s-au descurcat extraordinar pe scena. Anda si RACLA s-au intalnit sa repete cu doar cateva minute inainte a de incepe show-ul, insa nu au avut nevoie de prea multe indicatii. In cele din urma, prestatia lor a fost una aproape perfecta, fiind aplaudata la scena deschisa.