Showbiz

Anda Adam, cu trupul tras ca prin inel!

Secretul transformării miraculoase a Andei Adam

Anda-Adam-premiu

Cântăreaţa a afisat aseara, in cadrul Premiilor VIP, o silueta de invidiat, pusa in evidenta de o superba rochie tip clepsidra Elisabetta Franchi. Premiata cu trofeul pentru cel mai bun artist al lunii, gratie succesului de care se bucura noua ei piesa, “Daca ar fi”, al carei videoclip a inregistrat peste 2 milioane de vizualizari in doar doua saptamani, Anda Adam a uimit audienta prin look-ul sau deosebit de sexy. Talia de viespe este acum si mai evidentiata in urma unui program de definire pe care l-a urmat in ultimele saptamani. Mai exact, un regim bazat pe multe proteine.

Anda-Adam-premiu-2

„In ultima perioada am intrat intr-o etapa mai severa pentru a ajunge sa am un coeficient de grasime de sub 10% in corp. Am renuntat aproape complet la carbohidrati si am adoptat o dieta cu multe proteine”, a declarat Anda Adam.

“Nu cred ca trebuie sa urmezi cu sfintenie o dieta anume, de genul Montignac sau Dunkan. Eu mi-am inventat propria mea dieta, bazata pe modul in care organismul meu reactioneaza la ceea ce consum. Nu mananc niciodata mai mult de 50 de grame de carbohidrati pe zi, iar pe langa pui si albus de ou, care contin proteina, imi prepar shake-uri speciale cu pudra proteica si lapte degresat si inlocuiesc uneori o masa cu un baton ce contine 40g de proteina si doar 20 de grame de carbohidrati.

anda-adam-vip

Cand mananc ciocolata neagra o aleg pe cea cu 85% cacao, nu beau decat apa si, daca mi-e pofta de un fruct, aleg un ananas proaspat. Ananasul este foarte indicat intrucat este un fruct ce arde grasimile”, a adăugat Anda Adam

blank