Anda Adam
Showbiz

Anda Adam a avut un conflict cu o femeie și a fost zgâriată pe față, în Poiana Brașov. Polițiștii au întocmit un dosar penal

Cântăreața Anda Adam a avut un conflict cu o altă femeie la un hotel din Poiana Brașov, unde vedeta era cazată alături de câțiva prieteni.

Anda Adam a avut un conflict cu o femeie, în Poiana Brașov, și a fost zgâriată pe față

Publicațiile tabloide spun că grupul care o însoțea pe Anda Adam a intrat în conflict cu câțiva cunoscuți. Cântăreața ar fi fost zgâriată pe față de o femeie. Ar fi fost apelat chiar și serviciul unic de urgență 112.

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoanele implicate”, a precizat Poliția Brașov.

Anda Adam nu a depus plângere, însă în cauză a fost întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări „in rem” sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune o soluție legală la finalizarea anchetei.