Featured, Social

Anchetă extinsă în cazul poliţistului pedofil. Eugen Stan, suspectat de alte 4 agresiuni

Procurorii de la Parchetul General au extins ancheta în cazul poliţistului Eugen Stan, arestat pentru fapte de pedofilie. Astfel, bărbatul este acuzat de alte patru fapte de agresiune, fiind vorba despre trei minori şi un adult, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Faptele de care este acuzat ar fi fost comise în anii 2015 şi 2016.

Eugen Stan a fost dus, miercuri, din arest la Parchetul General, unde i s-au adus la cunoştinţă noile acuzaţii.

Sursele menţionate au precizat că acesta a refuzat să dea declaraţii.

Eugen Stan, poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei, acuzat că a agresat doi copii într-un lift al unui bloc din cartierul bucureştean Drumul Taberei, a fost arestat la începutul lunii ianuarie.

Potrivit procurorilor, pe 5 ianuarie 2018, între 10:10-10:55, în incinta unui bloc din sectorul 6 – în lift şi pe palierul etajului 8 -poliţistul a pupat-o pe obraji, pe gură şi în zona abdominală şi i-a pus mâna în zonele intime fetiţei în vârstă de cinci ani şi l-a pupat pe obraji pe băiatul în vârstă de 9 ani.

Acesta este suspect principal şi în alte cazuri similare.

După comiterea faptelor de la începutul anului au fost demarate verificări la nivelul Poliţiei Române. Cazul a dus la un scandal în cadrul IGPR, dar şi la neînţelegeri în cadrul PSD; premierul de la acel moment, Mihai Tudose, refuzând schimbarea lui Bogdan Despescu. Şeful IGPR a fost demis după schimbarea lui Mihai Tudose.

blank