Showbiz, Stiri

Anca Ţurcaşiu se perfecţionează într-o altă meserie

Cântăreaţa vrea să devină decorator de interioare, cu acte în regulă

Anca

Intr-un interviu acordat pentru o emisiune de televiziune, Anca Turcasiu declara ca a inceput sa urmeze cursuri in urma carora va deveni decorator de interioare. Reorientarea profesionala se datoreaza Andreei Marin, care i-a facut cadou Ancai un astfel de curs in cadrul emisiunii “Pretuieste Viata” de la TVR.

Pentru Anca Turcasiu muzica nu mai reprezinta de multa vreme o prioritate, acesta fiind si motivul pentru care Anca a decis acum sa se reorienteze profesional.

anca-turcasiu

“Mai nou fac o scoala de design de interior. E visul vietii mele si merg la scoala acum. Am inceput de cateva saptamani si sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa ajung ce mi-am dorit toata viata ca a doua meserie sa fiu decorator de interioare”, declara Anca Turcasiu pentru “D-Paparazzi”.

“Reorientarea profesionala de datoreaza in parte Andreei Marin, care mi-a facut cadou un astfel de curs cand am fost invitata la emisiunea “Pretuieste Viata”. Dintotdeauna mi-am dorit sa fac acest lucru si m-am decis acum sa nu mai astept”, declara Anca pentru “D-Paparazzi”.