Anca Serea
Showbiz

Anca Serea s-a pozat în timp ce făcea baie și a postat imaginea pe Instagram: „Fac un duș. Mai am de băgat la spălat trei mașini”

este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. În vârstă de 42 de ani, soția lui Adi Sînă a adus pe lume șase copii și continuă să aibă o siluetă de invidiat. Recent, fosta prezentatoare tv s-a fotografiat în timp ce făcea duș, și a postat imaginea pe rețelele de socializare.

Anca Serea se bucură de o siluetă trasă prin inel la 42 de ani și după șase sarcini. Vedeta este foarte activă în social media, unde împărtășește cu fanii săi tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, soția lui Adi Sînă a postat o imagine direct din baie.

Vedeta se află în vacanță, în Austria, cu familia ei și postează frecvent imagini din locurile în care ajunge cu familia ei. Anca Serea are un trup tras prin inel datorită sportului și alimentației sănătoase și echilibrate.Fanii vedetei au rămas surprinși de ipostaza in care s-a fotografiat soția lui Adi Sînă.

Anca Serea

Anca Serea s-a pozat în timp ce făcea baie și a postat imaginea pe Instagram

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună patru copii minunați, iar prezentatoarea tv mai are doi copii din prima căsnicie. Anca Serea a adus pe lume șase copii și extrem de fericită că are o familie numeroasă. La 42 de ani, vedeta arată incredibil de bine, iar recent și-a luat prin surprindere fanii cu o poză inedită.

Anca Serea se află în vacanță în Austria, împreună cu familia, și s-a pozat în baie, în timp ce făcea duș și a postat imaginea pe Instagram. Fac un duș. Mai am de băgat trei mașini de spălat, de curățat toată încălțămintea și de refăcut bagajele pentru vacanță’, a scris ea, în dreptul pozei din cabina de duș. Fosta prezentatoarea tv de la Prima tv se bucură de momentele petrecute alături de familia sa și împărtășește cu urmăritorii săi imagini din vacanță. „Ultimele aventuri ale familiei în capitala Austriei, unul dintre orașele noastre preferate. După o cină delicioasă seara, alături de domnișoară mea iubita, Sarah, la restaurantul Neni Am Prater, pe care vi-l recomand pentru panorama superbă, am încheiat ziua de ieri. Ieri de dimineața, am profitat de somnul prelungit al copiilor și am dat o fugă la shopping.

Apoi, cu mic și mare, ne-am plimbat prin minunata piață Stephansplatz din centrul orașului și am ajuns la Muzeul Jocurilor.’ , a transmis ea, pe Instagram, în dreptul unor fotografii făcute pe parcursul vacanței.

Anca Serea și Adi Sînă s-au mutat în casă nouă

Anca Serea și Adi Sînă au o familie numeroasă și reușesc să le ofere copiilor lor o viață minunată. Recent, cei doi s-au mutat într-o locuință nouă, mult mai spațioasă,iar fiecare copil are camera lui. Acest lucru înseamnă muncă în plus pentru vedeta tv.

„Noah și Moise au fost cei mai încântați să descopere diferite obiecte și istoria lor, dar recunosc că merită vizitat și de oamenii mari, căci este cu adevărat o experiență deosebita. Zilele de vacanță aici au fost răcoroase și ne-am putut bucura ce multe plimbări pe jos, Viena este și vă rămâne o adevărată plăcere pentru a descoperi zi de zi lucruri noi și interesante. Vă pupam!’, a transmis ea, pe Instagram, în dreptul unor fotografii făcute pe parcursul vacanței.

Sursa foto: Instagram

blank