Anca Serea
Showbiz

Anca Serea, internată de urgență. Operația prin care ar urma să treacă vedeta

Anca Serea a fost internată de urgență la spital. Vedeta a fost supusă unor investigații medicale pentru aflarea diagnosticului. Soția lui Adi Sînă ar putea intra în operație în orice moment.

Anca Serea și-a îngrijorat fanii cu cea mai recentă postare. Vedeta și-a anunțat fanii din mediul online că ajuns pe mâinile medicilor. Partenera de viață artistului Adi Sînă ar putea suferi o operație de urgență.

Anca Serea a fost internată în spital

Anca Serea a cerut sprijinul medicilor din cadrul unui spital privat din București. Vedeta a făcut anunțul pe contul personal de Instagram. Soția cântărețului Adi Sînă a precizat că nu trece prin cele mai bune momente. Anca a acuzat stări de rău încă din această dimineață, astfel că nu a mai stat pe gânduri, vedeta s-a dus direct la spital pentru a primi un diagnostic.

Odată cu postarea, Anca Serea s-a trezit cu un val uriaș de reacții din partea fanilor ei din mediul online. Urmăritorii acesteia și-au arătat îngrijorarea vizavi de starea de sănătate pe care vedeta o are. Partenera de viață a lui Adi Sînă le-a oferit internauților detalii legate de procedurile medicale prin care a trecut.

Anca Serea

Astfel, aceasta a dezvăluit că apendicele i-ar putea fi inflamat. Într-un astfel de caz, vedeta ar urma să intre de urgență în operație. Anca a specificat însă că a fost supusă și unui CT.

„Așa a început duminica mea.Mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare! Aștept încă rezultatele de la CT, este posibil să am apendicele inflamat și să intrăm în operație. Mulțumiri încă o dată pentru implicare și seriozitate medicilor!”, a scris vedeta pe contul ei de socializare.

Vedeta s-a mai confruntat cu probleme de sănătate

Nu este prima dată când Anca Serea ajunge pe mâinile medicilor. Vedeta se confruntă cu o anemie severă, din cauza căreia a avut numeroase probleme. Vedeta a primit în urmă cu mult timp acest diagnostic. Cu toate acestea, partenera de viața lui Adi Sînă a reușit să treacă prin câteva nașteri naturale.

blank