Anca Serea
Showbiz

Anca Serea a oferit detalii din intimitatea mariajului cu Adrian Sînă. Cum reușește soțul să o împace după o ceartă

Anca Serea a dezvăluit cum o împacă soțul său, după o ceartă serioasă. Află din rândurile de mai jos care e „trucul” la care apelează Adrian Sînă pentru a o aduce pe brunetă la sentimente mai bune.

Anca Serea și Adrian Sînă nu sunt scutiți de certuri sau neînțelgeri, deși formează cel mai solid cuplu din showbizul românesc. Ca orice soți care se respectă și care se iubesc necondiționat, cei doi traveresează și unele perioade dificile, în care apar divergențe. Cu toate acestea, Adi Sînă pare că și-a învățat lecțiile și știe cum să o împace pe soția sa!

Cum o împacă Adrian Sînă pe soția sa, atunci când apar unele neînțelegeri între ei: „Știe el ce știe!”

Cei doi soți nu reușesc să cadă mereu de acord asupra lucrurilor care apar în viața de cuplu, motiv pentru care se mai ceartă. Însă, Adi Sînă i-a prins slăbiciunea frumoasei soții, astfel încât știe cum să o facă să îi treacă supărarea cât mai repede.

Anca Serea și Adrian Sînă sunt căsătoriți de opt ani, dar formează un cuplu de 12 ani și au una dintre cele mai numeroase familii din lumea mondenă de la noi din țară, potrivit Fanatik. Cei doi au împreună patru copii, însă bruneta mai are un băiat și o fată dintr-o căsătorie anterioară, potrivit sursei menționate.

Anca Serea a povestit care e calea cea mai ușoară pe care soțul o alege atunci când trebuie să o împace după o ceartă. Se pare că Adrian Sînă apelează la cadouri, iar obiectul cu care nu dă niciodată greș sunt pantofii, pasiunea frumoasei brunete!

„Pantofii aceștia mi i-a adus Adi de la Londra. Sunt cunoscuții pantofi cu talpă roșie, sexy. De fiecare dată, Adi mă surprinde cu câte o pereche de pantofi, pentru că știe că-mi plac foarte mult. După ce ne certăm, mereu îmi aduce câte o pereche cadou. Știe el ce știe!”, a dezvăluit Anca Serea, pentru Click.ro, citată de sursa menționată.

Care e secretul relației dintre Anca Serea și Adrian Sînă: „Cine nu se ceartă, nu se iubește”

Anca Serea și Adrian Sînă au avut și unele perioade în care s-au găsit într-un total impas în viața de cuplu. Cu toate acestea, soția recunoaște că și-au dat seama rapid că nu pot sta separați și au încercat să găsească o soluție.

Vedeta mărturisește că, după fiecare moment dificil care apare între ei doi, prețuiesc mai mult momentele împreună și își dau seama cât de mult țin unul la celălalt:

„Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce avem, de fapt.”, a spus Anca Serea, citată de sursa menționată.

Anca Serea a mai explicat că, de-a lungul timpului, au învățat să lase mai mult de la ei, să se sprijine unul pe celălalt și să nu se mai certe atât de des din lucruri banale.

Ea recunoaște că „cine nu se ceartă, nu se iubește”, așa că sunt necesare și unele discuții în contradictoriu, care să te facă să îți dai seama pe cine ai lângă tine și încontro vrei să te îndrepți cu relația:

„Secretul este că am învățat să lăsăm unul de la altul mult, să ne sprijinim, să nu ne mai certăm așa de des și să ne înțelegem. Ne certam destul de des din lucruri banale, găseam noi tot felul de motive. Acum, însă, am învățat să tragem amândoi în aceeași direcție, la aceeași căruță, cum s-ar spune. Dar, la fel de adevărat este că cine nu se ceartă, nu se iubește. (…) Cât de des ne spunem <>?! În fiecare zi, la fiecare telefon! Adi spune cel mai des. Nu există zi să nu-mi zică!”, a mai mărturisit Anca Serea.

blank