Showbiz

ANCA PANDREA SI IURIE DARIE ISI FAC STATUI DIN BRONZ!

28581iurie_darie_si_anca_pandrea_1_27901500Actriţa Anca Pandrea pare să nu-şi mai revină de la moartea partenerului ei de viaţă, actorul Iurie Darie, deşi au trecut ani de atunci. Ea a vorbit despre ultima noapte în compania iubitului ei, dar şi despre statuile din bronz comandate pentru ea şi Iura:

„Noaptea, în jurul orei 23.00, când am realizat că nu mai e (viu – n.r.), i-am aprins o lumânare, apoi l-am luat în braţe şi i-am încălzit corpul până dimineaţa. Am stat lângă el, l-am îmbrăţişat, doar căpuşorul era rece, în rest, corpul era cald. Am stat aşa până la 4.00 dimineaţa…

Statuia din bronz e aproape gata, chipul lui Iura a ieşit superb, iar acum Constantin Sinescu lucrează la statuia mea. Doar că moartea fulgerătoare a colaboratorului său, care se ocupa cu turnarea în bronz, a făcut imposibilă finalizarea lucrării la termenul stabilit.

A fost ziua acelui domn care, după ce a suflat în lumânările de pe tort, s-a aşezat pe scaun şi a murit pe loc din cauza unui infarct. Am căutat alt specialist şi am ajuns la o firmă unde se toarnă clopote pentru biserici. Sculptorul a transportat statuia lui Iura la turnătorie pe scaunul din faţă, spunând că nu poate transporta o personalitate în portbagaj. Când va fi gata lucrarea, o vom monta la mormânt. Soclul e deja pus…”, a declarat actriţa.