Showbiz, Stiri

Anca Pandrea a ajuns la urgenţe: „Nu scap fără operaţie”

Anca Pandrea pusă în pericol de propriul câine. Anca Pandrea trece prin momente grele şi spune că este foarte posibil să fie operată. Actriţa a ajuns marţi la Urgenţă, după ce şi-a fracturat mâna stângă.

anca_pandrea_sicriu_iurieO simplă plimbare cu căţelul prin parc s-a transformat pentru iubita regretatului actor Iurie Darie într-un coşmar. Căţeluşa Aka a actriţei a trecut în viteză pe lângă aceasta, moment în care s-a dezechilibrat, a căzut şi şi-a fracturat mâna.

„Căţeluşa mea, Aka, pe care o am de un an, a trecut în viteză printre picioarele mele şi un gard. Mi s-au îndoit genunchii din cauza ei şi m-am prăbuşit”, a declarat Anca Pandrea.

Cu dureri groaznice şi speriată, Anca şi-a adunat ultimele forţe şi si-a anunţat o prietenă, care a dus-o la Camera de Gardă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Cu toate că personalul medical al unităţii spitaliceşti s-au purtat foarte frumos, Anca a trecut prin momente groaznice deoarece după ce i-au pus primul ghips medicii au hotărât să-i facă o radiografie. După efectuarea analizei, cadrele medicale au decis să i-l repună.

„Voi mai merge în următoarele zile la control, să vadă dacă este necesară o intervenţie chirurgicală, dar după cum i-am auzit pe medici, este grav şi sigur ajung la operaţie. Doctorii mi-au spus să ţin braţul ridicat deasupra inimii şi să mişc cât mai des degetele. Va trebui să dorm cu mare atenţie, cu braţul tot în această poziţie”, a spus Anca Pandrea pentru ring.

blank