Showbiz, Stiri

Anca Lungu a devenit mămică!

A născut o fetiţă înainte de termen!

 anca-lungu-stefan-lungu-sarcina

Anca si Stefan Lungu au devenit ieri pentru prima oara parinti. Fetita lor, Natalia, s-a grabit putin sa vina pe lume, astfel incat vedeta tv a nascut inainte de termen, in luna a 8-a de sarcina. Proaspata mamica, dar si micuta Natalia se simt bine, iar taticul nici ca-si mai incape in piele de fericire.

Zi de mare bucurie, ieri, in familia formata din Anca si Stefan Lungu. Cei doi au devenit pentru prima oara parinti, Anca aducand pe lume, prin cezariana o fetita perfect sanatoasa, informeaza presa mondenă.

Micuta, pe care proaspetii parinti o vor boteza Natalia, s-a grabit putinsa vina pe lume, astfel incat Anca Lungu a nascut inainte de termen, in luna a 8-a de sarcina.

“Nasterea a fost OK, s-a desfasurat rapid, am ajuns de dimineata la spital, au operat-o si acum cea mica este sanatoasa, la sectia de Neonatologie. Nu stim cand ne vom intoarce acasa. Anca va sta in seara aceasta la Terapie Intensiva. Copilul e bine, urla din rasputeri, sper sa se faca soprana”, a glumit fericitul tatic, Stefan Lungu, intr-o emisiune tv.