Anca Dragu
Featured, Politic

Anca Dragu spune că, din cauza pandemiei, oamenii au mult de așteptat pentru servicii consulare

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a anunţat, joi seară, că a avut o nouă rundă de audienţe online, în cadrul căreia i s-au semnalat timpi mari de aşteptare pentru serviciile consulare, din cauza pandemiei. ”Totuşi, trebuie să găsim o soluţie”, a afirmat Dragu.

”Timpi mari de aşteptare pentru serviciile consulare, propuneri legislative şi noi meserii importante de adăugat în COR: acestea sunt temele discutate astăzi la audienţele online. Am verificat la două consulate cauzele timpilor lungi de aşteptare: restricţiile de funcţionare in contextul pandemiei. Totuşi, trebuie să găsim o soluţie”, a scris, joi sear, pe Facebook, preşedintele Senatului.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu afirmă că se bucură că românii care trăiesc în afara ţării se implică pentru îmbunătăţirea legislaţiei.

”În continuare mă bucur să văd că românii de peste graniţe sunt preocupaţi de îmbunătăţirea legislaţiei şi administraţiei publice de acasă. Sunt oameni care văd exemple de bune practici în ţările unde locuiesc şi îşi doresc aceleaşi standarde şi pentru ţara unde s-au născut”, a mai scris Dragu.