Showbiz, Stiri

Anca Badiu nu mai vrea să urce pe scenă!

Vrea o schimbare radicală: să îşi facă o fermă şi să crească oi!

Anca

 Anca Badiu s-a luptat in ultimii ani cu depresia, atacurile de panica si cu avalansa de kilograme. Acum s-a gandit sa lase totul in urma si sa schimbe aerul. Pentru cateva luni va respira pe taramul tuturor posibilitatilor!

Anca1

„Intr-adevar, o sa plec in State. M-am hotarat sa plec pentru ca vreau sa-mi iau o vacanta, m-a invitat o prietena de-a mea care locuieste in America de foarte multi ani. Vreau sa ma relaxez, vreau sa fac sport foarte mult, asa cum sunt obisnuita si am fost obisnuita toata viata. Deocamdata sunt la fel de neinforma, ca sa zic asa. Nu, nu sunt ok. Nu ai cum, de abia am iesit din tratament”, a declarat cantareata.

Anca2

Problemele cu greutatea le pune in carca tratamentului cu antidepresive. Spune ca a incercat sa-si recapete formele prin sport, dar in ultima perioada n-a mai tinut niciun fel de regim. Spera insa ca in cateva luni petrecute in Statele Unite sa reuseasca ceea ce n-a reusit aici ani buni.

Anca3

“Abia astept sa merg cu Bijou, cu iubirea mea, cu sufletelul meu, catelusul meu. Eu vreau sa raman cateva luni sa pot sa-mi adun gandurile. Eu as vrea, cand ma intorc din America… mi-am pus in cap de foarte multa vreme, cu ajutorul lui Dumnezeu sa-mi fac o ferma undeva la munte cu tot felul de animale, cu oi, cu orice… O iau pe urma lui Becali.”, a mai declarat Anca Badiu.

blank