Anamaria Prodan (48 de ani) s-a arătat deranjată de zvonurile privind un eventual divorţ al ei de Laurenţiu Reghecampf. Aceasta a postat pe Instagram o fotografie cu familia ei și i-a atacat pe cei care au criticat-o pe sau pe antrenor.

Anamaria Prodan a răbufnit pe Instagram, unde a postat o fotografie cu familia ei, după ce au apărut din nou zvonuri legate de un eventual divorţ al impresarei de Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf

„Eu cred că familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată România. Așa va rămâne pe veci, în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presă. Soțul meu, Laurențiu Reghecampf, este soarele meu și al familiei noastre, un om minunat, de un bun simț incredibil, de o educație rar întâlnită, de o decență unică, un profesionist de cel mai înalt nivel, care și-a păstrat valorile familie și le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie în fiecare secundă a vieții, care ne-a protejat ca nimeni altul și ne iubește fără limită. Toată această mizerie este izvorâtă din frustrarea și micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele soțului meu sau a familiei mele niciodată. Sunt mândră că soțul meu, Laurențiu Reghecampf, nu intră în această mocirlă, nu dă declarații, nu vorbește cu presa și stă departe de tot. Asta face numai un bărbat unic, precum este soțul meu. Vă rog să respectați numele nostru, dragostea noastră, familia noastră și să luați exemplu de la noi pentru că suntem cei mai buni”, a scris Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre Gigi Becali: „Mă iubește sau nu? Eu zic că da”

Cine este şeful acasă
„El este cel care cântă în casă, dacă ar fi să fiu sinceră. Laur nu se exteriorizează, dar are niște ochi albaștri care te fac să îngheți, dacă se uită fix la tine. Eu țip, fac circ, arunc. El doar se uită. Când o face adânc, a tăcut toată lumea”, a spus Anamaria Prodan la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Întrebată ce ar putea duce la un divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria prodan a spus: „Nimic! Niciodată nu vom renunța, suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ. E cel mai tandru, bărbatul care îmi aduce flori zilnic, care vine cu mâncarea la pat, îmi ia zilnic cadouri. Bărbații ca Reghecampf sunt pe cale de dispariție”.