Anamaria Prodan
Showbiz

Anamaria Prodan și-a planificat deja înmormântarea: „Mi-am ales și ce sicriu o să am. La fel ca nunta și botezul…”

Anamaria Prodan și-a planificat deja înmormântarea și are de gând ca plecarea ei din această lume să se facă în stil mare, așa cum i-a plăcut să trăiască toată viața. Anamaria Prodan nu este adepta modestiei nici când vine vorba despre înmormântare și consideră că acest eveniment trebuie pregătit în detaliu, întocmai ca o nuntă sau un botez.

La 50 de ani, Anamaria Prodan știe deja cum vrea să arate sicriul său și și-a planificat înmormântarea, mai ales că are o firmă de pompe funebre și este la curent cu ultimele trenduri în domeniu. Recent, Anamaria Prodan s-a plimbat cu dricul prin oraș pentru ca toată lumea să vadă ce mașină morturară de lux și-a luat.

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și-a ales sicriul și are înmormântarea deja pusă la punct
Anamaria Prodan nu concepe ca înmormântarea ei să fie lipstă de fast, după cum niciun alt eveniment din viața ei nu s-a făcut pe modestie și discreție. Și-a cumpărat dric de 100.000 de euro pentru firma de pompe funebre și are deja sicriul pregătit pentru când va veni momentul plecării din această lume.

„Eu mi-am ales și ce sicriu o să am și cum o să arate. Eu cred că înmormântarea, la fel ca și nunta, botezul și orice petrecere, trebuie aranjată pas cu pas. Ce-ar fi să-mi aranjeze mie cineva ceva ce nu mi-ar plăcea?! Eu care toată viața am vrut să am cele mai frumoase chestii și atunci am zis că mai bine pun eu lucrurile la punct din timpul vieții.

Am dormit în dric două ore. Am condus foarte mult și ne doream să ajungem mai repede acasă și n-am găsit hotel și am zis la ora aia să dormim două ore. Înainte, aveam senzația că dacă dorm lângă un sicriu iese cineva și mă prinde, acum, noroc că mașina are două locuri în față și două în spate, nu e un dric normal.

Și i-am zis ei să doarmă în spate, că eu acolo nu dorm. Eu nu mi-am dat seama că mă vedeam dinăuntru și eu de pe telecomandă, că poți să-l deschizi cât vrei, e ca la Rolls Royce pe tavan cu steluțe.(…) Asta e mașina cu care și președinții sunt îngropați„, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unui interviu.

Ce spune Anamaria Prodan despre moarte

Prodanca nu se teme de moarte și nici nu are rețineri din a câștiga bani și din această zonă.

Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna.

Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp’, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Agentul de jucători nu se opreşte la un singur dric. Vrea să cumpere mai multe maşini funerare de lux, pentru a nu avea rival în domeniul înmormântărilor.

blank