Anamaria Prodan, noi acuzatii la adresa lui Reghecampf
Showbiz

Anamaria Prodan, noi acuzatii la adresa lui Reghecampf: „Așa a făcut toată viață! Așa a făcut și cu primul lui copil”

Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf nu și-a făcut datoria de a plăti pensia alimentară și a ajuns la executare silită.

„Astăzi am văzut executarea pentru că a contestat-o. Este rușinos! Este rușinos pentru familie, pentru copilul lui și pentru el. N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău, să nu îl ajuți, să nu fi lângă el, să nu faci parte din viața lui. E foarte, foarte urât pentru un părinte. Dumnezeu dă fiecăruia după suflet. Nu avem nevoie de nimic, îi mulțumim lui Dumnezeu. Nu stau cu mâna întinsă, nu i-am cerut niciodată nimic. Singur și-a închis și deschis procese, iar le-a închis, iar le-a deschis, a contestat, a recontestat… Ferească Dumnezeu. E jalnic să ajungi așa, că tată, că părinte, că bărbat. Păcat!”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Impresara a precizat că Laurențiu Reghecampf a deschis mai multe astfel de procese și că a procedat exact la fel și cu primul său copil.

„Nu mă interesează ce contestație face. După cum vezi, nici măcar nu știam ce am câștigat, ce s-a mai închis sau redeschis. Așa a făcut toată viață! Așa a făcut și cu primul lui copil. Acestea sunt, probabil, traumele copilăriei. Probabil așa vede el că ar trebui să își trăiască viața copiii lui. Probabil așa a fost și copilăria lui”.

Reghe avea amantă de opt ani

Cei doi se vor mai întâlni la instanța și în viitor. Se acuză reciproc de violență după bătaia în stradă din luna septembrie. Antrenorul a apărut la botezul fiului său cu ochiul vânăt, iar Anamaria a fost la INML, de unde a ieşit șchiopătând și cu o mână imobilizată. Cei doi au dat declarații la Poliție, iar Judecătoria Buftea a decis că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri unul de celălalt. În plus li s-a interzis și să comunice telefonic.

Impresara a recunoscut că Reghecampf avea amante de ani buni, dar că și-a dorit să-l ducă pe calea cea dreaptă. „Atunci, când au început să iasă toți. Stăteam cu Laurențiu de vorbă și îi spuneam: „Te rog, oprește-te. Nu voi mai putea face față. Eu sunt singură și am deschis războaie pe fiecare front și nu mai duc”.

A ieșit Gigi Becali și a zis că are amantă de opt ani, i-a deschis afaceri din banii familiei. E alta (n.r. amantă)…Vuia tot orașul, iar amanta râdea și arăta la tot orașul…și poze”, a povestit Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

blank
blank