Laurențiu Reghecampf
Showbiz

Anamaria Prodan, învinsă de Laurențiu Reghecampf în procesul de divorț. Ce va fi obligată să facă impresara

Magistrații de la Judecătoria Buftea au admis cererile lui Laurențiu Reghecampf și au stabilit ce pensie alimentară va plăti și când își va putea vedea fiul. Judecătorii nu i-au dat dreptate impresarei și i-au respins solicitările.

Anamaria Prodan a primit o lovitură dură în procesul de divorț intentat de Laurențiu Reghecampf. Magistrații de la Judecătoria Buftea au admis în întregime cererea antrenorului și au decis desfacerea căsătoriei din culpă comună. Impresara solicitase ca fostul ei soț să fie găsit vinovat în procesul de divorț.

De asemenea, judecătorii au mai admis în întregime și programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf. În plus, cei doi vor avea custodie comună în cazul fiului lor Bebeto. Acesta va locui în continuare cu mama lui, dar aceasta nu va putea lua singură decizii în ceea ce îl privește. Anamaria Prodan ceruse custodie exclusivă. Anamaria Prodan trebuie să aschite și cheltuielile de judecată în valoare de 6.000 de lei. Decizia nu este definitivă.

Pensie alimentară

Magistrații au stabilit și cât va plăti antrenorul pensie alimentară. Inițial, Judecătoria Buftea a a decis că el trebuie să achite o treime din salariul său. Anamaria Prodan solicitase acest lucru. Reghe a contestat însă decizia, iar Tribunalul Ilfov a stabilit că va plăti doar o sumă fixă, respectiv 2.000 de euro.

Și această decizie a fost contestată, iar acum înstanța a stabilit că antrenorul va plăti o șesime din veniturile sale, adică în jur de 1.600 de euro. Anamaria Prodan nu a comentat această decizie a instanței, potrivit digisport.ro.

Bătaie în stradă

Cei doi se vor mai întâlni la instanța și în viitor. Se acuză reciproc de violență după bătaia în stradă din luna septembrie. Antrenorul a apărut la botezul fiului său cu ochiul vânăt, iar Anamaria a fost la INML, de unde a ieşit șchiopătând și cu o mână imobilizată. Cei doi au dat declarații la Poliție, iar Judecătoria Buftea a decis că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri unul de celălalt. În plus li s-a interzis și să comunice telefonic.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Ilfov au făcut și o vizită acasă la Anamaria Prodan. Instituția s-a autosesizat în scandalul dintre impresară și Laurențiu Reghecampf și a vrut să afle starea în care este fiului celor doi, Bebeto.

Acesta a asistat de multe ori la schimburile de replici dintre cei doi, dar a văzut și imaginile de la altercația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Băiatul a fost vizibil afectat și s-a decis că are nevoie de consiliere psihologică.