Anamaria Prodan
Showbiz

Anamaria Prodan, în ipostaze intime! Toată România va vedea imaginile

Anamaria Prodan și-a surprins fanii pe conturile de socializare cu pozele postate de pe platoul de filmare. Impresara filmează de zor la filmul în care joacă rolul principal alături de Cristi Iacob. În ce ipostază a fost surprinsă în imagini?

În ce ipostază a fost surprinsă?

Anamaria Prodan filmează de zor la filmul în care joacă unde-l va are ca partener pe Cristi Iacob, alături de care a fost surprinsă în ipostaze intime. În această perioadă a filmărilor, Anamaria Prodan postează adesea imagini de pe platoul de filmare pe conturile de socializare.

Poza postata de ea recent surprinde un moment în care îi aranjează cravata lui Cristi Iacob, gest care este considerat unul destul de intim. Comedia românească regizată de Iura Luncașu va ajunge pe Netflix, filmările începând deja la Cluj-Napoca.

„Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie.

Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan

Impresara, bucuroasă că și-a împlinit visul

Anamaria Prodan declara recent că radiază de fericire pentru că a visat din copilărie să fie actriță, iar acum, la 50 de ani, visul ei a devenit realitate. În plus, rolul primit i se potrivește perfect pentru că filmul „Complotul bonelor” este o comedie romantică despre o femeie puternică.

„Sunt fericită. Iura Luncașu a avut încredere oarbă în mine. În ziua în care m-a sunat am știut că vom face o echipă minunată împreuna. Am rolul principal în comedia «Complotul bonelor». Filmările se desfășoară la Cluj și în străinătate.

Este o comedie romantică despre viața unei femei puternice, care a construit un imperiu. Cumva dacă vreți părți din viața mea. De aceea spun că mă regăsesc perfect și mă simt minunat în rolul meu. Este un film în care mă regăsesc perfect și când joc rolul acesta practic retrăiesc momente din viața mea!

Mă simt perfect, căci toată echipa este de super profesioniști. Cristi Iacob, pe care îl ador, joacă rol principal alături de mine. Mă ajută enorm. Mă învață non-stop. Iura este lânga mine, secundă cu secundă, și îmi dă încredere!

Adrian Pescariu, celebrul make-up artist, la fel este lipit de mine. De altfel, el și joacă alături de mine în comedie. Toată echipa de la mic la mare m-au primit în familia lor cu multă bucurie!

Sunt fericită căci acesta a fost un vis al meu din copilărie, de care nu am avut timp până acum, căci mereu m-am concentrat pe carierele altora. Acum a venit timpul meu să trăiesc pentru mine. În curând, veți rade pe săturate în comedia romantică «Complotul bonelor»!”, a explicat vedeta în cadrul unui interviu.

blank