«Am dat 300 € ca să nu mai transpir la subraț»

Prodan (2)

Anamaria a scăpat de problema cu transpirația. Acum, poate participa liniștită la ședințele foto. Ce nu fac vedetele pentru imaginea lor! Sătulă să mai caute leacuri băbeşti anti-transpiraţie, Anamaria Prodan (41 de ani) s-a lăsat pe mâna medicului estetician. Acesta a rezolvat problema cu câteva injecţii revoluţionare.

Prodan (3)

Este una dintre cele mai deschise vedete din showbiz, vorbeşte pe şleau şi despre împlinirile ei, dar şi despre probleme. Anamaria Prodan nu s-a ferit să admită că transpiraţia i-a dat multe bătăi de cap, asta până când a găsit un remediu eficient datorită doctorului estetician Renert Gad. Acesta i-a făcut injecţii cu toxină botulinică (botox), substanţa minune pe care vedetele o folosesc să-şi estompeze ridurile.

„Mi-am dorit să nu mai transpir şi am apelat la această procedură, care îţi blochează glandele sudoripare. Nu mai suportam să transpir, port cămăşi foarte des şi era un adevărat chin. N-am simţit nimic, durează 10 minute, iar după patru zile deja nu mai transpiram. Efectul ţine până la un an, costă 300 de euro şi, în general, sportivii apelează la aşa ceva”, a declarat Anamaria.

Citeste si...
Cutremur în Pro Tv! Şi Ştefan Bănică jr pleacă?!