Anamaria Prodan
Showbiz

Anamaria Prodan, anunț surprinzător după divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Ne-am împăcat. Laur o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu”

Anamaria Prodan, anunț surprinzător după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a făcut declarații neașteptate despre relația cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf, de care a divorțat, cu scandal. Invitată în emisiunea Fiță cu Adiță, impresara și-a deschis sufletul și a declarat că ea și Reghe s-au împăcat și că fostul soț o va iubi toată viața. De asemenea, Prodan nu a exclus o posibilă reluare a legăturii amoroase dintre ea și tatăl fiului ei.

Anamaria Prodan, anunț surprinzător după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut una dintre cele mai tumultoase mariaje din showbiz. Despărțirea, urmată de divorț, a generat un impact răsunător la public, culminând cu momentul în care foștii s-au luat la bătaie, în fața casei impresarei. De la acel moment a trecut mai mult de jumătate de an și, se pare, că timpul vindecă toate rănile. Reghe și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, alături de care a devenit din nou tată. Anamaria Prodan s-a focusat pe afaceri și a avut o scurtă, dar pasională idilă, cu afaceristul Flavius Nedelea.

Impresara a fost invitată la emisiunea Fiță cu Adiță, unde a declarat că s-a împăcat cu Reghecampf și că acesta o va iubi toată viața lui, având în vedere că se cunosc de peste 15 ani și au un băiat împreună, pe Bebeto. Iată anunțul făcut de Anamaria Prodan la emisiunea Fiță cu Adiță, după divorțul de Laurențiu Reghecampf!

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, anunț surprinzător după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este mereu plină de surprize. Deși a avut o relație foarte turbulentă cu fostul soț, Laurențiu Regecampf, ea a declarat, recent, că s-au împăcat și că acesta o av iubi toată viața. Ea a menționat că îi va fi mereu alături, la nevoie, fostului soț și nu a exclus nici o posibilă reluare a legăturii sentimentale cu acesta.

„Ne-am împăcat pentru copiii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți. Viața merge înainte. El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața. Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană. Când cineva rămâne blocat într-o chestie, înseamnă că are probleme cu el însuși. Timpul te face să uiți și să ierți. Eu și Reghe vorbim orice despre copilul nostru, dacă are nevoie să îl ajut cu ceva, știe că se poate baza pe mine.

Pentru el, tot ceea ce s-a întâmplat, nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb, să-i trăiască și atât. Eu îl cunosc mai bine ca mama lui pe Laur, nimeni nu îl cunoaște cum îl cunosc eu și el pe mine la fel. Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi. Laur o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu’, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a fost întrebată dacă ar mai acorda o șansă la relație fostului soț. „Am învățat să trăiesc în prezent. Nu știu ce o să fie în viitor. Toată viața mea am trăit în viitor, nu am trăit momentul.”, a declarat Anamaria Prodan la „Fiță cu Adiță„.

Înțelegerea secretă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Deși a spus întotdeauna că își separă viața privată de cea profesională, Anamaria Prodan spune că nu a perceput niciodată comision membrilor familei, în calitate de impresar al lor. Agentul FIFA i-a menționat pe Laurențiu Reghecampf, dar și pe cei trei copii, Laurențiu Jr, Sarah și Rebecca.

„Nu am luat niciodată comision familiei mele. Nici tatălui, fostului meu soț, nici copiilor. Negociez comisionul, într-adevăr, cu cluburile, și îl dau tot copiilor. I l-am dat și fostului soț’, a spus impresara, potrivit ego.ro.

FOTO: Facebook

blank