Anamaria Prodan
Showbiz

Anamaria Prodan a șocat toată România! I-a pregătit coșciug lui Reghecampf

Anunțul a fost făcut de Gabriela Lucuțar, o prietenă a lui Anamaria Prodan cunoscută pentru afacerile sale cu pompe funebre. Aceasta spune că i-a luat măsurătorile lui Reghecampf, așa că știe cum va arăta sicriul lui.

Așadar, Gabriela Lucuțar a fost invitată recent în emisiunea „Fiță cu Adiță”, unde a vorbit despre un coșciug pe care l-ar fi pregătit pentru Laurențiu Reghecampf.

„Sincer, da. I-am luat măsura la coșciug lui Reghe. E mic”, a declarat Gabriela Lucuțar.

Gabriela Lucuțar este o bună prietenă a Anamariei Prodan

Amintim că Gabriela Lucuțar este o bună prietenă a lui Anamaria Prodan. Astfel, aceasta are numai cuvinte de laudă pentru impresară, pe care o numește „un om puternic”.

„Să fie puternică. Ea este un om puternic. Să aibă grijă la prieteni, aici este o problemă și am văzut că la un moment dat avea pontonul plin de prieteni. Când a avut probleme… eu știu, că sunt lângă ea de atâta timp.

Și i-am spus așa: ‘Măi Ana, cum se face că atunci când faci petreceri vin atât de mulți oameni, prieteni, că ce mult te iubesc, pregătești tu tot, e totul gratis, mâncăm, bem, ne distrăm, toată lumea pleacă acasă. Cum se face că atunci când ai o problemă toată lumea are, la rândul ei, o altă problemă și nu pot. Nu știu, nu răspund la telefon’. I-am spus, are o inimă foarte bună. Întotdeauna Ana mă învață numai de bine și îmi dă cele mai bune sfaturi, nu credeam. Unul concret: tot timpul să mă autodepășesc”, a spus Gabriela Lucuțar.

Scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a șocat pe toată lumea
În ultima vreme au apărut niște zvonuri potrivit cărora Laurențiu Reghecampf nu l-ar fi vizitat pe fiul său, Bebeto, din luna septembrie, atunci când el și Anamaria Prodan au avut un conflict violent în plină stradă.

Cu toate că situația dintre ei este încă tensionată, Anamaria Prodan a ales să-i ia apărarea fostului ei soț în legătură cu zvonurile din ultima vreme. Potrivit impresarei, Reghe își iubește copilul și vorbește zilnic cu el la telefon, iar atunci când are timp trece să-l vadă.

„Eu nu vreau să comentez așa ceva pentru că el este tatăl copilului meu. El vorbește și se vede cu copilul lui. Cine declară așa ceva, îi face foarte mare rău lui Laurențiu. Lângă el sunt specimene de poveste, cunoscute în mediile de cea mai joasă speță a țării.

Laurențiu are greșelile lui, noi toți avem greșelile noastre, dar își iubește copilul, când are timp trece să îl vadă, vorbește zilnic cu el la telefon. Eu cred că Laurențiu se va trezi, în curând, își va face ordine în viață, căci acum, datoria alegerilor făcute, s-a prăbușit emoțional și profesional”, a declarat Anamaria Prodan.

blank