Fiul Simonei Gherghe
Showbiz

„Analizele erau extrem de proaste, e greu să reziști”. Ce probleme de sănătate a avut fiul Simonei Gherghe

Fiul Simonei Gherghe a avut mari probleme de sănătate. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, Simona Gherghe, a fost nevoită să lipsească de la show-ul de matrimoniale, întrucât fiul ei, Vlad, a fost foarte bolnav. Micuțul a ajuns pe patul de spital, iar Simona Gherghe i-a fost alături, astfel că a fost înlocuită, în cadrul emisiunii Mireasa, de Gabriela Cristea. Simona Gherghe a povestit fanilor momentele dificile prin care a trecut în ultimele zile cu fiul ei.

Fiul Simonei Gherghe a avut mari probleme de sănătate. Simona Gherghe și-a surprins fanii atunci când a lipsit din cadrul show-ului de matrimoniale „Mireasa”. Aceasta a fost înlocuită cu Gabriela Cristea care a declarat că colega ei a trebuit să se ocupe de câteva probleme personale. Iată că Simona Gherghe a dezvăluit momentele dificile prin care a trecut, căci fiul ei, Vlad, a fost foarte bolnav și a trebuit internat la spitalul Matei Balș. Micuțului i s-au administrat perfuzii câte 8-10 ore pe zi, având în vedere că analizele au ieșit foarte prost.

Fiul Simonei Gherghe

Fiul Simonei Gherghe a avut mari probleme de sănătate

Momente dificile pentru Simona Gherghe, după ce fiul ei s-a confruntat cu mari probleme de sănătate, din cauza unui virus. Micuțul Vlad a fost internat la spitalul Matei Balș, din Capitală, din cauza unui virus, și a fost supus unui tratament cu perfuzii.

Suntem acasa, dupa cateva zile grele, cu Vlad in spital. E prima experienta de genul asta, iar Vlad a fost tare curajos. Si rabdator. Pentru un copil cu o stare excelenta, fara febra, fara simptome, in afara de ganglioni inflamati, e greu sa rezisti cate 8, 10 ore pe zi, legat de o perfuzie. Ne-am internat la Institutul Matei Bals, pentru ca analizele lui Vlad erau extrem de proaste. Niste valori ale transaminazelor foarte mari, cauzate de un virus, care nu i-a dat alte simptome. A reactionat bine la tratamentul perfuzabil, asa ca suntem, din nou, acasa, la Ana si la tati. Va marturisesc ca, atunci cand am auzit de internarea la Bals, m-am panicat.

Am avut prejudecati, legate de spitalele de stat, dar acum regret gandurile astea. S-au schimbat multe. Totul a fost impecabil la Bals, de la grija si priceperea oamenilor, la curatenie. Multumesc din suflet doamne doctor Camelia Kouris, medicul care a avut grija de Vlad, cu atata empatie si caldura. Multumesc si medicilor de garda, doamnelor asistente si doamnelor infirmiere. Au o profesie tare grea, dar o fac cu pasiune si talent. E cel mai greu sa ai grija de copilasii bolnavi. Sa le intelegi plansul si frica, dar si suferinta parintilor… Multumesc si ma inclin! Si sa fim sanatosi!„, a declarat Simona Gherghe pe contul de Instagram.

Gabriela Cristea a înlocuit-o pe Simona Gherghe, la show-ul Mireasa

Citește și  Oana Roman a aflat ce sex va avea copilul ei!

Telespectatorii show-ului Mireasa au fost uimiți atunci când Gabriela Cristea a înlocuit-o pe Simona Gherghe, în rolul de prezentatoare. Gabriela Cristea a anunțat la acel moment că Simona Gherghe se confruntă cu probleme personale, însă nu a oferit mai multe detalii.

‘Mă bucur să fiu astăzi aici alături de concurenți. Stați liniștiți, Simona este bine și, cât de curând se va alătura la emisiunea Mireasa, dar, din păcate, știți cum este în viață, trebuie să alegi. Dacă nu poți să vii la job, se mai întâmplă, dar uite, de data asta ei îi țin locul. Nu s-a întâmplat nimic rău, în curând ea se va întoarce alături de voi’, a spus Gabriela Cristea în emisiunea Mireasa.

FOTO: Facebook

blank