Showbiz, Stiri

Ana Velea face slujbe pentru a scăpa de blesteme

Nu se ştie dacă este vorba doar despre scandalul în care soţul ei este implicat alături de Antonia sau doar din cauză că mariajul lor scârţâie, după cum au spus apropriaţi ai familiei, dar Ana Velea îşi caută tot mai mult liniştea casei şi pe cea sufletească la biserică.

Alex-Velea-sotieVinerea trecută, biata Ana a participat la slujba de dezlegare, ce durează aproximativ două ore şi jumătate, de la Biserica Zlătari, după cum a povestit, pentru „ring”, un martor ocular.

„Cu siguranţă a fost îndrumată către acest loc pentru a-şi găsi liniştea sufletească sau poate chiar pentru a se ruga ca Velea să se întoarcă la ea. Biserica este vestită în oraş ca fiind un loc de pelerinaj pentru cei care cred că sunt blestemaţi. Aici se fac slujbe pentru izbăvirea de vrăji”, a povestit sursa.

velea-anamariaSătui probabil să-i întrebe lumea în ce relaţii sunt, Alex Velea şi Antonia au dat cărţile pe faţă şi au postat o fotografie în care apar mai apropiaţi ca oricând. Dacă nici hainele împrumutate unul altuia, ori cuvintele cu subînţeles scrise pe site-urile de socializare nu au „spus” suficient, ei bine o imagine în care apar amândoi, în aceeaşi maşină face mai mult decât o mie de cuvinte.

Cântăreaţa a postat o imagine în care apare într-o ipostază destul de intimă cu artistul, în condiţiile în care ei nici nu confirmă, nici nu infirmă faptul că sunt împreună.

blank