Ana Morodan
Showbiz

Ana Morodan, din nou la spital. Contesa Digitală este în cârje

Ana Morodan pare să nu mai scape de probleme. După ce în primăvară a avut probleme cu legea și a stat în arest 24 de ore, au urmat mai multe probleme medicale. Acum, influencerița autointitulată „Contesa digitală” a ajuns din nou la spital.

Ana Morodan pare să aibă nu an nu tocmai perfect. În primăvară a avut probleme cu legea, fiind prinsă conducând sub influența alcoolului și a altor substanțe. A avariat mai multe autoturisme și a petrecut 24 de ore în arestul poliției. După acest incident, a luat o pauză de la rețelele de socializare.

Supranumită „Contesa digitală” a fost trimisă în judecată pentru refuz de prelevare a probelor biologice, conducere sub influenţa substanţelor psihoactive şi conducere cu permisul suspendat. Ea a fost pusă sub control judiciar de procurori în data de 29 martie, după ce a fost audiată de oamenii legii.

Influencerița a revenit acum în mediul online și își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa. A început să facă schimbări mari în rutina ei și luptă cu dependența de pastile. Acestea nu sunt singurele evenimente neplăcute. Recent, „Contesa Digitală” a ajuns din nou la spital și s-a fotografiat cu o cârjă.

Ana Morodan

Ana Morodan și-a rupt ligamentele. Acum merge în cârje

Ana Morodan și-a pus fanii la curent cu ceea ce s-a întâmplat. Și-a rupt ligamentele și se deplasează destul de greu. Ea și-a anunțat urmăritorii din online că luna august a fost destul de problematică și face trimitere la prevestirile din zodiacul chinezesc.

„Feng Shui a zis pentru Șobolanul de Lemn o lună cu peripeții…”, a transmis influencerița pe Instagram.

„Contesa Digitală” a vrut să își țină fanii la curent cu tot ceea ce se petrece în viața sa. Din acest motiv a postat pe rețelele de socializare un clip video în care se urcă în mașină cu ajutorul unei cârje.

Ana Morodan

Ana Morodan a povestit că a alunecat pe scări și și-a rupt ligamentele. Acest incident i-a stricat și planurile de viitor, asta pentru că plănuia să meargă la munte în perioada următoare. Vedeta mai are de așteptat până când se va vindeca în totalitate.

„Noah…am alunecat pe o scară, mi-am rupt ligamentul (…) Și eu marți eram programată să mă urc pe munte. Exclus. Hai acum, închide și deschide-mi portiera”, a mai spus Ana Morodan.

blank