Showbiz, Stiri

Ana Maria Prodan hotarata sa petreaca alaturi de stelisti

Ana Maria Prodan este hotarata sa depaseasca momentul cumplit din viata ei si sa petreaca alaturi de stelisti

Ana Maria ProdanAna Maria Prodan este gata sa uite sau cel putin sa depaseasca momentul nefericit din viata ei, si anume pierderea sarcinii. Aceasta a fost gravida in patru luni si astepta cu nerabdare sa aduca pe lume un copil, insa Dumnezeu a ales altfel pentru ea si sotul ei.

Ana Maria Prodan a transmis un mesaj pe pagina personala de Facebook prin care le indeamna pe nevestele si iubitele celor de la Steaua sa petreaca si sa sarbatoreasca victoria din campionat.

Mai mult decat atat, aceasta este fericita pentru faptul ca Steaua a invins si devine matematic campioana.

„Doamnelor neveste si iubite campioane 24 trezirea si sa dam drumul distractiei! […]Sa inceapa fiestaaaaa!va asteptam cu draggggg!”, a spus Ana Maria Prodan.

 La fel de fericit este si sotul acesteia, Laurentiu Reghecampf, care este gata sa sarbatoreasca victoria.

„Trebuie sa ne bucuram foarte mult pentru acest moment. Am muncit foarte mult pentru aceasta performanta. Ma bucur ca am devenit matematic campioni chiar de Paste, cred ca este un semn.

Meritam acest lucru, ca suntem oameni foarte buni, din acest motiv s-a intamplat sa fim campioni chiar de azi. Dumnezeu ne iubeste. Dedic titlul familiei mele pentru ca am avut probleme in ultima saptamana.”, a spus Laurentiu Reghecampf, sotul Anei Maria Prodan. .

 

blank