Showbiz

Ana Maria Prodan e in stare sa faca si 5 copii

Ana Maria Prodan a declarat ca singura avere a omului sunt copiii

anamaria-prodanAna Maria Prodan nu se teme sa mai faca un copil. Aceasta a spus ca are prietene care au trecut si prin cinci nasteri savarsite prin cezariana. Prodanca a spus ca nu banii sunt cei mai importanti in lumea asta, ci copiii, in fond sunt comoara fiecarui om.

“Ne-am dorit foarte tare si am lucrat intens la acest capitol. Am prietene care au si cinci cezariene. Cand tragi linie, copiii sunt toata averea unui om.”, a spus Ana Maria Prodan.

Pe de alta parte, ne-am fi asteptat ca mama Anei sa fie speriata de sarcina fiicei, dar Ionela Prodan are incredere in medicina moderna.

“Medicina a evoluat foarte mult si medicii i-ar fi spus daca era un pericol. In niciun caz nu ar fi ramas insarcinata daca ar fi fost. Sunt bucuroasa, cum sa nu fiu? Mai ales ca eu nu am crescut niciun nepot. Nici nu stiu sa tin in brate un copil.

Munca ei e fantastica, se implică in toate, si in casa cand se schimba ceva ea stie. Ea conduce casa, Laurentiu conduce relatia dintre ei.”, a spus cantareata Ionela Prodan.  .