Showbiz, Stiri

Ana Maria Ferent se razbuna pe Marcel Toader

Aparent Marcel Toader a lasat cicatrici adanci in sufletele multor femei, mai ales in cel al Mariei Ferent

 

Ana Maria FerentAna Maria Ferent a declarat ca nu vrea sa fie asociata de divortul prin care trec Gabriela Cristea si Marcel Toader, mai ales cand aceasta miroase a reclama moca de pe urma ei. Blonda a spus ca o sa plateasca foarte scump Marcel Toader si toti cei care incearca sa se lege de imaginea acesteia sau sa ii fie afectata in vreun fel. Nici acum nu intelege cum s-a ajuns pana aici dar o sa aiba grija ca toti sa isi primeasca rasplata.

“In afara faptului ca am facut cea mai mare greseala a vietii mele, de a-l cunoaste pe acest om nu am ce sa spun. Daca ei vor sa-si faca publicitate pe spatele altora, eu nu le permit. O sa platească pentru asta si toate minciunile spuse la televizor se vor intoarce impotriva lor, in special impotriva lui Marcel.”, a spus Ana Maria.

Pe de alta parte Ana Maria Ferent simte scarba efectiva de toata aceasta mocirla in care se revarsa divortul celor doi si vrea sa nu ii mai fie precizat numele in acest context, mai ales cand acei oameni nu se ridica la nivelul ei.

“Nu vreau sa fiu parte din aceasta mocirla in care se scalda. Unii oameni, cand divorteaza, daca nu au alte motive, nu trebuie sa apara. Daca o bătea si ii era frica da, trebuia sa apara la TV! Dar asa, nu te bate, nu iti face nimic, apari doar sa-ti faci publicitate. Mi se pare de prost gust. Sa nu-mi tavaleasca mie numele in noroi, alaturi de al lor, pentru ca nu sunt la nivelul meu nici unul, nici altul.”, a mai spus Ana Maria.