Showbiz, Stiri

Ana Geoana are un trup perfect, iar noi i-am aflat secretele chiar de la mama ei!

Ana Geoana, fiica de 19 ani a celebrului politician, este, fara doar si poate, o adolescenta foarte frumoasa. Aceasta are un corp de invidiat, la care alte pustoaice doar viseaza, insa face si sacrificii pe masura, la sfatul mamei sale.

61276410

Mihaela si Mircea Geoana sunt fericitii parinti a doi copii, o fata de 19 ani si un baiat de 21 de ani. Cei doi au mare grija de sanatatea lor, caci parintii i-au invatat de mici ca asta este cel mai important lucru din viata. Ana Geoana arata mult mai bine decat multe fete de seama sa, asta pentru ca a invatat sa se ingrijeasca din frageda pruncie:

61298448

„Fiica mea este foarte constienta ca sanatatea este cea mai importanta pe lumea asta, cred ca saraca de mica, ca daca am pus bazele Fundatiei Renasterea inca de acum 14 ani, ea avea 5 ani atunci, si tot asta a auzit, an de an. Mananca foarte sanatos, face miscare, stie excat ce-i face bine ce nu-i face bine, nu mananca sarat, are mare grija, isi pastreaza sanatatea. Cred ca asta am reusit sa le comunic copiilor mei, sunt sfaturi pe care i le-am dat. Mereu ii spun ca sanatatea este pe primul loc, orice ai avea de facut altceva trebuie intai sa fii sigur ca esti sanatos si apoi le poti face pe toate”, a declarat Mihaela Geoana, pentru CANCAN.ro.

blank