Ana Baniciu
Showbiz

Ana Baniciu se pregătește pentru nuntă. Artista se căsătorește cu iubitul ei, Edi: „Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați”

Încă o artistă se desparte de „libertate”. Demult nu mai este o noutate că Ana Baniciu se iubește mult cu alesul ei, Edi. Artista are deja planurile făcute pentru nuntă, după ce pandemia i-a împiedicat să devină soț și soție.

Artista Ana Baniciu a dezvăluit că își dorește o nuntă cu sute de invitați, în pofida faptului că, spune ea, nu se dă în vânt după acest gen de evenimente. Mai mult, ea și Edi își doresc și un copil cât mai repede, informează Viva.

„Jucăm la nuntă cel mai probabil la anu! Chiar am vorbit zilele astea și am zis că cel mai probabil va fi în septembrie anul viitor. Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați. Nu sunt eu cu nunțile, cu evenimentele astea la care sunt conștientă că noi nu prea o să ne distrăm.

Dacă stau să salut fiecare om în parte, s-a dus seara. Îmi doresc să ne distrăm și să cânte multă lume”, a dezvăluit Ana Baniciu

Artista deja știe și ce rochie va purta. Ea își dorește o ținută neobișnuită, dar va lua în calcul și părerea părinților.

„Nici nu știu dacă o să mi-o fac sau o să mi-o cumpăr direct. Vreau ceva simplu, nu vreau pompoane, paiete. Mi-ar plăcea foarte mult în teniși și în rochie de mireasă, dar ai noștri sunt mai pe vechi așa”, a povestit Ana Baniciu.

Vrea să devină mamă

Viitoarea mireasă se vede și în alt rol, cel de mamă. Cei doi vor să se grăbească în crearea unei familii pentru ca părinții lor să fie în putere și să se poată bucura cât mai mult de nepoți.

„Va fi un eveniment pentru toată lumea. Până la urmă ne bucurăm și că îi avem pe ei alături și că îi bucurăm. Am trecut prin niște chestii în ultima perioadă și m-am gândit să facem mai repede nunta pentru că nu știi ce se întâmplă, să fie ei în forță acum și să se bucure de fericirea noastră, să facem și un copil, că își crească și nepoții. Mă gândesc mereu la asta”

Ei nu programează acest eveniment și lasă lucrurile să decurgă de la sine.

„Vrem să facem și un copil. Nu e nimic programat, dar cum o să vrea Dumnezeu! Vrem să ne luăm și casă nouă. Eu sunt ceva mai calculată, am zis întâi să ne luăm casă, apoi să facem nuntă și apoi copil”, a mărturisit Ana Baniciu.