Ana Baniciu
Showbiz

Ana Baniciu este însărcinată. Artista, primele imagini cu burtica și primele declarații: „Suntem fericiți și nerăbdători

Au trecut câteva luni de când Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit religios, iar acum au dezvăluit că se pregătesc să devină părinți. Cântăreața este însărcinată în aproape cinci luni, iar acum a făcut publice primele imagini cu burtica proeminentă.

luni și mi-am dorit din suflet să fiu eu cea care vă dă cea mai importantă veste de până acum! Familia noastră se împlinește. Suntem fericiți, recunoscători și nerăbdători să ne cunoaștem iubirea cea mare… Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut, dar sunt sigură că ne vom descurcă așa cum am făcut-o mereu!”, a scris artista în dreptul fotografiilor în cadrul cărora își etalează burtica proeminentă alături de partenerul ei.

Evident, vestea a stârnit numeroase reacții din partea prietenilor virtuali: „Felicitări”, i-a scris Sore, iar Giulia a comentat și ea: „Iubiții mei. Vă pup și vă îmbrățișez tare!”.

„Felicitări, să ai o sarcină ușoară!”, „Mamă nouă în zonă. Mă bucur pentru voi”, „Vai, ce veste minunată. Să fiți sănătoși cu toții”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

De asemenea, și soțul artistei a făcut publică o fotografie, el dezvăluind și faptul că vor avea un băiețel.

”Anunț cu mândrie că cel mai epic B2B din viața mea este în curs de realizare. Cu băiatul meu”, a scris el.

Ana Baniciu și soțul ei s-au mutat într-o casă veche de 100 de ani

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au avut parte de o nuntă ca-n povești, iar acum planifică să se mute într-o locuință cu totul specială. Este vorba despre o vilă veche din centrul Bucureștiului, cu o istorie de un secol, care a fost în proprietatea bunicilor Anei și unde ea însăși a petrecut o parte semnificativă din copilărie.

Vilă este situată în centrul Bucureștiului, în zona Icoanei, și a fost deținută de familia vedetei timp de un secol, iar Ana Baniciu s-a gândit deja cum va decora noua locuință, având în vedere vechimea clădirii, chiar dacă constituie o adevărată provocare, mai ales din punct de vedere financiar.

„Noi ne mutăm într-o casă care peste doi ani împlinește un secol. Este o casă în zonă protejată și este un proiect foarte îndrăzneț. Am știut de la început în ce ne băgăm, nu e o casă pe care o faci cum ai face-o. Ești limitat la anumite chestii. Adică geamurile nu poți să le pui termopan, trebuie să le faci din lemn, cresc costurile foarte mult, totul e extra. Lemnul trebuie să fie masiv peste tot. Exteriorul trebuie să-l faci identic, sunt 7000 de modele și trebuie să ai grijă de ele.

Este casa în care eu am copilărit, este casa bunicilor mei. Bunicii mei au închiriat-o acum 20 de ani, pentru că au considerat că e foarte mare și bunică-mea era obsedată de curățenie. Are aproape cinci metri înălțime tavanul. Are și o scară uriașă, interioară, care trebuia urcată și coborâtă și a fost închiriată, timp de 20 de ani, unui singur om. Este un prieten de-ai noștri, turc, zic prieten pentru că a intrat în familie, îi zice bunicii mele «mami». Anul ăsta, a fost o discuție atât de ciudată, a trebuit eu să mă duc la el, să îi spun că noi am luat decizia să refacem casa asta și că vrem să ne mutăm. Și îmi era aiurea, cum să îl scot pe omul ăsta, care e parte din familia noastră?! A zis că nu e nicio problemă că și el și-a luat un teren la Brașov și vrea să se mute.”, a spus Ana Baniciu pentru Cancan.ro.

Ana Baniciu își dorește ca fiecare detaliu din noua sa casă să fie pus la punct, de aceea a apelat la serviciile unei arhitecte. Artista a declarat că nu-și mai dorește să locuiască în zona de nord a Capitalei, chiar dacă aceasta este preferată de mulți dintre artiștii locali.

„Noi nu avem toată casa. Avem partea de sus și încă o bucată din partea de jos. Mai avem o vecină jos, dar casa are 150 mp utili, cu două terase mari, cu curte. E o casă cum ne trebuie nouă. Lucrăm cu o arhitectă foarte mișto, care ne-a făcut un super proiect. Și o să fie o combinație, cu profile și tavanul, cu toate stocaturile, vintage, dar pe parte de amenajare o să fie și un pic elegant și modern. E un proiect îndrăzneț, e clar un proiect costisitor. Dar am zis să facem casa asta pentru că o avem și pentru e o bijuterie de casă, e ceva foarte special. Îi creștem și valoarea ei și stăm în centrul orașului, că ne-am săturat de zona asta de nord. Mi-a plăcut foarte mult zona asta de nord, dar acum nu o mai pot suporta și am zis că vreau să plec de aici!”, a mai mărturisit Ana Baniciu pentru sursa citată.

blank