Showbiz, Stiri

AMORUL ROXANEI NEMES

AMORUL ROXANEI NEMES

In premiera absoluta-videoclipul-Tu Amor

blankCea mai noua piesa a frumoasei artiste din Targu Mures se intituleaza Tu Amor. Melodia este compusa de Mihai Budeanu ex 3SE.

Cantecul a fost inregistrat la inceputul acestei veri in studioul din Constanta a lui Mihai Budeanu.

-Videoclipul poarta girul calitatii echipei de Schneider Production. Ideea de a colabora cu Edy si echipa sa a avut-o managerul meu Radu Groza. El cu Edy se cunosc inca de pe vremea cand Radu scria la revista Popcorn si Edy se lansa in muzica sub seudonimul D.J. Phantom -declara Roxana.

La inceput ne-am gandit sa facem un clip simplu, de imagine. Il puteam face repede si era gata in cel mult 2 saptamani. Am vorbit cu Roxana si i-am spus: tu poti mult mai mult, oricine de asteapta sa facem un video cu tine sexy, frumoasa si…..cam atat.

Edy Schneider este cel care a contribuit la sf anilor ’90, inceputul anilor 2000 la primele albume dance din Romania. (3SE, BUG Mafia, Andre, Cassa Loco, K1 si multi altii sunt cei care au inregistrat primele albume in studioul din Sebes a lui Schneider).

-Scenariul-

In clip Roxana joaca rolul unei regizoare care cauta diferite locatii pt documentarul sau. Pe drum intalneste 2 baieti draguti care ii devin ,,ucenici’’.Cei doi cad f repede in mrejele sexy-regizoarei. Unul din cei doi va ramane pana la urma cu Roxana. Care va fi acela?

Videoclipul s-a filmat practice in 2 luni si jumatate, ca structura este si putin reality, making of, respectand intru totul scenariul propus de Edy.

S-a filmat in f multe locatii, cred ca nu s-a mai filmat niciodata in Romania in atatea locatii si atat de mult pt un clip musical. S-a filmat la barajul Oasa din M-tii Apuseni, pe Transalpina, in Cheile Bicazului, la Bacau, la Sovata si langa Sebes.

Cand a auzit Radu de propunea mea a zis: bine, totul este f ok, dar in felul asta bugetul va sari in aer. L-am linistit si am spus: suntem parteneri la acest proiect, nu costa nimic,- a declarat seful Schneider Production.

www.expresspress.ro

blank