Fuego este un artist foarte iubit în România, el reușind să adune foarte multe persoane la concertele pe care le susține. Artistul se bucură de aprecierea publicului, având foarte mulți fani, atât în țară, cât și în străinătate.

Fuego, pe numele lui adevărat Paul Surugiu, a reușit să își construiască o carieră de succes și să își formeze un public fidel, care îl urmează în mai toate deplasările prin țară. Asocierea muzicală cu Irina Loghin i-a adus cântărețului și mai multă popularitate, foarte mulți fani au crezut ca ar exista vreun grad de rudenie fiind dezamăgiți atunci când au aflat că între cei doi nu există o legătură de rudenie.

Atunci când era invitat la diferire emisiuni Tv nu se temea.Acum are emisiunea sa la TVR 2 “DRAG DE ROMÂNIA MEA” Paul Surugiu nu se teme să vorbească despre aspecte ce țin de familie și de viața personală. Astfel, invitat în emisiunea “Vorbește Lumea”, acesta a povestit un lucru pe care puțini îl știu despre el.

În ultima perioadă, Fuego a vrut să se detașeze de acest nume de scenă, dorind ca lumea să îi asocieze imaginea cu adevăratul lui nume, Paul Surugiu. Se pare că problema numelui nu este una nouă pentru artist și asta pentru că nici în copilărie nu a fost strigat Paul.

„Când eram mic toată lumea mă striga Cipi, Cipilică sau Cipri. Mă cheamă Ciprian în buletin, a povestit Fuego în emisiunea “Vorbește Lumea”.

1 COMENTARIU

Comments are closed.