Actualitate, Stiri

Ameninţat! Ion Ţiriac riscă puşcăria!

Primăria Timişoarei s-a pus pe „peştii cei mari”

1474551_10153602448630019_388460230_n

Primaria Timisoara vrea sa sesizeze Parchetul pentru a intocmi dosare penale proprietarilor Abatorului din Complexul Studentesc. Este vizata una din firmele omului de afaceri Ion Tiriac, , care detine 50% din cladirea lasata in paragina, scrie opiniatimisoarei.ro.

Potrivit viceprimarului Traian Stoia, proprietarii s-au apucat deja de curatenie, dupa ce au fost somati si amendati. Era vorba insa ca repara si acoperisul cladirilor din Complexul Abator, insa nici urma de muncitori in ultimele saptamani pe acolo. Traian Stoia ameninta cu dosar penal proprietarii, in conditiile in care nu se apuca de reparatii.

“Vom reveni si la pestii cei mari care au inceput sa curete Abatorul, dar s-au oprit inainte de a incepe reparatiile acoperisurilor. Eu i-am laudat ca s-au apucat sa curete, am fost obiectiv. La inceputul saptamanii viitoare vom avea o discutie cu Tiriac Holding. O sa-i abordam telefonic, urmatoarea masura nu mai e amenda, e dosar penal si pedepsele sunt de la 1 la 10 ani de inchisoare. Mai au sa repare acoperisul”, a declarat viceprimarul Timisoarei.

 

 

blank