Actualitate, Featured

Amendă, la Ploieşti, pentru doi tineri care se săruta într-un parc fară macă

Doi adolescenți au primit amendă de un polițist care i-a surprins sărutându-se într-un parc, pentru că nu purtau mască de protecție în spațiul public.

Mama băiatului în vârstă de 16 ani a trimis procesul verbal de amendă unui ziar local, povestind că tinerii se aflau pe o bancă din parc, unde se sărutau, în timp ce un polițist local a venit din spate pentru a-i surprinde.

”Fiul meu se afla în parc, pe bancă, în compania unei fete. Cei doi se sărutau, iar în jurul lor nu se afla nimeni. Polițistul local a venit din spate pentru a-i putea surprinde pe cei doi, iar apoi i-a amendat. A scris în procesul verbal că băiatul meu a fost depistat în parcul de joacă pentru copii fără a purta mască de protecție. Mi se pare un abuz și o josnicie. Alte infracțiuni nu avea de constatat?” a fost mesajul femeii.

Aceasta susține că a a plătit amenda fiului său, însă este hotărâtă să ceară explicații Poliției Locale pentru excesul de zel de care au dat dovadă, scrie observatorulph.ro.

Contactat de jurnaliști, Adrian Vaida, directorul instituției, a declarat: ”Vom demara o anchetă în acest caz pentru a lămuri situația”.
Amendă, la Ploieşti, pentru doi tineri care se săruta într-un parc fară macă