Actualitate

Ambasadorul Americii, Hans Klemm a spus când se vor elimina vizele pentru români

Ambasadorul Statelor Unite ale Americi la Bucureşti, Hans Klemm a spus că există posibilitatea eliminării vizelor pentru românii care vor să călătorească în America, dar mai durează puţin. Conform lui Hans Klemm, există posibilitatea modificarii legii în acest sens şi după alegerile din SUA.
Ambasadorul Americii în Romania a spus că ţara noastră îndeplineşte toate condiţiile, mai puţin rata de refuz.

„Nimic nu se va intampla in acest an, sunt sincer cu dumneavoastra. Imigratia este un subiect sensibil, este unul dintre subiectele principale discutate in campania prezidentiala in SUA din acest an, nu ne putem astepta sa se intample mai repede de 2017… Cel mai devreme, o posibila modificare a legii este anul 2017. Romania indeplineste toate criteriile si conditiile din actuala lege, cu exceptia ratei de refuz, cred ca trebuie sa asteptam sa vedem daca se schimba trendul. (…) E posibil ca in 2017 sau dupa alegeri sa apara schimbari in legislatia americana”, a spus ambasadorul SUA in Romania.

Potrivit acestuia, romanii care doresc sa calatoreasca in SUA nu trebuie sa se astepte la ridicarea vizelor „mai devreme de 2017”.

blank