Showbiz

Amanta lui Piturca, Vica Blochina, innebuneste daca acesta intra la puscarie

Vica Blochina are de luat bani multi de la Victor Piturca, insa nu ii doreste sa ajunga la puscarie

Amanta lui PiturcaVica Blochina (38) si Victor Piturca (57) au neintelegerile lor insa se iubesc de la distanta. Fosta amanta a lui Piti a pastrat tacerea timp de 16 ani, iar el si-a dat foc la valiza dupa ce i-a dat papucii. Asa a inceput tot razboiul, Vica Blochina se foloseste de atuul ei cel mai mare – fiul pe care il au impreuna, Edan in varsta de 5 ani, si pe care il foloseste ca sa se impace cu Piti si sa ii mai ia din bani.

 

Vica Blochina tine la Piti si a declarat presei ca nu poate sa isi lase sentimentele la o parte dupa ce 16 ani s-au tot iubit, insa este dezamagita de faptul ca Piturca nu isi respecta calitatea de om si nu are grija de fiul lor. Cu toate acestea toti sunt stresati pentru ca Victor Piturca are un proces important luni in cazul „Valiza”.

 

„Am incercat, printr-un intermediar, sa iau legatura cu Piti, dar nu se poate discuta cu el. Asta e Piti! Pentru el, cel mai greu e sa scoata bani din buzunar. L-a durut fix in pix de toata situatia! Iar pentru mine, copilul este mai important si decat Piti sau oricine altcineva! Un om care n-are grija de copilul lui cum poate fi socotit? Trebuie sa-mi para rau pentru el, ca are proces greu luni? Nici pe el nu-l intereseaza de copil. Totusi, daca Piti intra la puscarie, mor de inima rea! Doamne fereste! Eu inca tin la el si am fost discreta cu relatia noastra. 16 ani n-a stiut nimeni ca suntem impreuna. Eu m-am complacut in situatia aia, el s-a complacut cu doua! Nevasta-sa stia ca are pe altcineva. Lucrurile au luat insa alta turnura”, a spus Vica Blochina.

 

blank