Showbiz, Stiri

Amalia Nastase s-a relaxat cu Ashton Kutcher

Amalia Nastase a cunoscut familia actritei Demi Moore si a lui Bruce Willis

Amalia NastaseAmalia Nastase si-a petrecut o scurta vacanta in Hollywood. Acolo a avut sansa sa cunoasca multi actori celebri, printre care Demi Moore, Ashton Kutcher si Bruce Willis.

“I-am cunoscut pe Ashton Kutcher cu Demi Moore și Bruce Willis la un loc. Erau într-o vacanță, erau foarte relaxați. One big happy family. Bruce era împreună cu iubita lui, Demi era cu Ashton, însă păreau să fie toți buni prieteni. Având în vedere că atrăgeau atenția oriunde mergeau am remarcat că au reușit să păstreze un dram de normalitate. Erau foarte simpli, decenți, fără aere de mari vedete. Demi Moore este o femeie foarte frumoasă. Are 50 de ani, însă arată că o fată de 27 de ani. Are mare grijă de ea, iar acest lucru se vede. Are picioare frumoase, un păr frumos, un ten impecabil. Ashton este WOW.”, spune Amalia.

Amalia a spus ca a ramas surprinsa de aerul hollywodian emanat de catre actori si nu i-a venit sa creada cand a vazut intreaga familie Moore-Willis in acelasi loc, in acelasi timp.
“Ce vedeți la televizor plus ceva mai mult. Arată foarte bine, este haios, cool, relaxat. Bruce Willis nu este deloc fioros, așa cum pare în filme. Este relaxat și foarte calm. Nu mă așteptam să fie așa un om calm”, a mai povestit Amalia..