Actualitate, Stiri

Am trait s-o vedem si p-asta

Un roman a vrut sa arunce in aer o fabrica de jucarii, in Italia

Ioan NiniUn imigrant roman in Italia a incercat vineri sa arunce in aer o fabrica de jucarii din Recanati. Ioan Nini, in varsta de 44 de ani, a intrat in curtea fabricii de jucarii Clementoni, la 7 dimineata, la volanul unui Matiz incarcat cu butelii GPL de 15 si 25 de litri si o canistra de 60 de litri de diluant, extrem de inflamabil.

El a parcat in apropierea cladirii principale de productie a firmei. Potrivit La Repubblica, romanul a aruncat in interiorul masinii o carpa aprinsa, cu intentia de a provoca o explozie. Doi muncitori de la Clementoni au observat flacarile si au avut prezenta de spirit sa stinga rapid focul cu extinctoarele. Politia si pompierii veniti de urgenta au observat in interiorul masinii un telefon mobil, legat prin cateva fire, de canistre. Deocamdata nu se cunosc motivele atentatului, insa romanul a lucrat la fabrica respectiva timp de 12 luni, in perioada 2009-2010. Dupa ce a fugit, Nini a atacat o femeie, invatatoare la o scoala din apropiere, careia i-a furat masina, dupa ce i-a dat cu spray paralizant in fata.
In acest moment, zeci de echipaje ale politiei si carabinierilor sunt pe urmele lui Ioan Nini. De altfel, romanul a devenit cel mai cautat om din regiunea Marche.

 

blank