florin
Showbiz

„Am ținut secret acest moment două luni” Florin Dumitrescu s-a reprofilat la scurt timp după ce a renunțat la scaunul de jurat?! A urcat pe scenă și a făcut un spectacol de zile mari, alături de o trupă cunoscută

Florin Dumitrescu a luat prin surprindere pe toată lumea cu ultima sa postare din online! Ce se întâmplă cu cheful, după ce a renunțat la scaunul de jurat?

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară. S-a făcut remarcat prin preparatele sale culinare și prin rolul de jurat în cadrul emisiunilor de gătit, dar în ultima perioadă fostul coleg de platou a lui Bontea și Scărlătescu a trecut prin mai multe momente dificile, având în vedere că și-a anunțat plecarea din cadrul show-ul culinar care l-a consacrat.

Cu toate acestea, Florin Dumitrescu pare că încearcă să se bucure de prezent și de celelalte pasiuni pe care le are, pe lângă gătit. Dovada stă chiar în ultima postare din mediul online, care i-a luat prin surprindere pe telespectatori. Bucătarul a dat pentru câteva momente bucătăria pe microfon, iar toată lumea s-a întrebat dacă fostul jurat are de gând să se reprofileze.

Florin Dumitrescu a cântat și a făcut spectacol pe scenă, alături de trupa ”Bere Gratis”

Florin Dumitrescu pare că se bucură din plin de timpul liber de când a renunțat la scaunul de jurat.

De curând a publicat pe contul lui oficial de Instagram o fotografie de pe scenă, iar fanilor nu le-a venit să creadă. Bucătarul a cântat alături de o trupă cunoscută de la noi din țară și a făcut un show de zile mari. Cum era de așteptat, a ținut să împărtășească și cu cei care îl urmăresc toate detaliile despre momentul artistic. Le-a mărturisit, astfel, că s-a pregătit cu mult timp înainte și a ținut totul secret, pentru ca evenimentul să fie o adevărată surpriză.

Ipostaza neașteptată în care a apărut fostul coleg al lui Bontea și Scărlătescu i-a pus pe toți urmăritorii pe gânduri. Acum mulți se întreabă dacă îndrăgitul bucătar are de gând să se reprofileze, la scurt timp după ce a renunțat la emisiunea culinară care l-a consacrat.

„Am ținut secret acest moment două luni și am avut emoții uriașe.

Miță, nașule, îți mulțumesc din suflet pentru ocazia de a cânta alături de tine și trupa ta fabuloasă. La mulți ani, Bere Gratis!”, a scris Florin Dumitrescu în mediul online.

Florin Dumitrescu

Îndrăgitul bucătar a fost însoțit la spectacol de soția lui și cele două fetițe, care s-au arătat extrem de încântate de prestația tatălui lor.

Cristina Dumitrescu a fost foarte mândră de partenerul ei, mai ales că pe parcursul întregului moment artistic l-a fotografiat încontinuu.

Cum au reacționat fanii când l-au văzut pe Florin Dumitrescu pe scenă?

Citește și  CRINA MATEI IAR IN PLAYBOY?

La scurt timp după ce a postat momentul artistic, Florin Dumitrescu a primit o mulțime de comentarii. Unii dintre fani s-au arătat extrem de surprinși de ipostaza în care a apărut cheful, însă anumiți urmăritori nu s-au putut abține să nu-l întrebe când va accepta un nou proiect culinar.

Felicitări și respect!/ Extraordinar!/ Felicitări!/, bravo! Și totuși pe când un show culinar, o emisiune cu ceilalți chefi? Sper să vă vedem cât mai repede cu un proiect TV”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor, atunci când l-au văzut pe celebrul chef pe scenă. „Mândră de tine, iubitule”, a fost mesajul pe care soția lui Florin Dumitrescu l-a scris pe Instagram.

blank