Necenzurat, Stiri

Alternativa la inselat iubita. Sex cu o prostituata robot

Alternativa la inselat iubita. Sex cu o prostituata robot

blankCercetatorii din domeniul sexologiei din Noua Zeelanda au lansat o ipoteza referitoare la sex si  prostitutie, care te lasa cu gura cascata. In anul 2050 barbatii ar putea inlocui sexul cu prostituatele de la bordel cu niste masini mecanice care sa le indeplineasca si cele mai ascunse fantezii.

 

Studiul intitulat ”Barbatii, robotii si sexul”, se bazeaza pe teoria potrivit careia, barbatii adora sexul, adrenalina si lucrurile interzise, dar si tot ce tine de masinarii, electronica si informatica sofisticata. Daca mai adaugam si ingredientul ‘nou” sau ‘modern’, barbatii deja sunt cuceriti. Astfel doamnelor, in 2050 iubitii si sotii nu vor mai insela pentru placere in carne si oase, ci cu cateva cipuri si kilograme de metal.

 

9000 de dolari pe partida

 

Unicul dezavantaj pe care il poate reprezenta prostituatele robot este faptul ca nu vor fi accesibile tuturor. Un serviciu all-inclusiv care cuprinde dans, preludiu si sex ca la carte, ridica costuri de pana la 9000 de dolari pentru client, pe partida. Si cum clientul nostru, stapanul nostru, barbatii vor avea liber la alegere dupa bunul plac, blonda, brunet, inalta, scunda, in functie de culoarea parului, forma si dimensiunea sanilor si de ce nu? Daca esti turist, prostituata robot poate fi setata sa vorbeasca in aceeasi limba cu tine.

 

blank