Necenzurat, Stiri

Alte zece idei nebuneşti pe care le poţi face cu un bărbat dezbrăcat

Alte zece idei nebuneşti pe care le poţi face cu un bărbat dezbrăcat

barbat dezbracatPână unde merge imaginaţia ta în dormitor? Am trecut în revistă câteva trucuri-must pentru a transforma o partidă obişnuită de sex într-o aventură pasională.
Fă-l să te dorească. Înainte să te atingă, lasă-l să te privească şi să te dorească. Mângâie-te puţin singură şi lasă-l apoi pe el să “preia”. Lui îi place să privească, tu te pregăteşti pentru ce va urma şi astfel amândoi aveţi de câştigat.

Permite-i să-şi păstreze energia pentru “marele final”. Nu-l epuiza imediat, la maximum, nu-l lăsa numai pe el să se mişte şi sp se încordeze. Strecoară şi poziţii care îi dau lui voie să stea relaxat, în timp ce tu faci toată treaba.

Odihneşte-ţi mâinile. Încearcă să-i simţi tot corpul numai cu buzele şi lasă-l şi pe el să te descopere, la fel. Un mic joc cu buzele pe pielea celuilalt nu poate decât să trezească plăcerea.

Torturează-l plăcut. Muşcăturile uşoare cu dinţii sau doar cu buzele sau unghiile înfipte blând în piele îi dau un sentiment de plăcere premergatoare orgasmului.

Descoperă-i şi exploatează-i zonele erogene. Penisul nu este singura parte a corpului care-i asigură plăcere partenerului tău. De la caz, la caz bărbaţii au diferite puncte care-i înnebunesc: gâtul, urechile (sau zona din spatele urechii), ceafa, buzele, sfârcurile, şoldurile, coapsele, rotula, în spatele genunchiului etc. Înarmează-te cu răbdare şi curiozitate, iar când le găseşti foloseşte-le în favoarea ta.

Vorbeşte-i murdar. Se pare că vocabularul condimentat cu vulgarităţi îi excită pe bărbaţi în pat. Selectează-ţi câţiva termeni picanţi şi foloseşte-i pentru a “colora” atmosfera.

Fă-l prizonierul tău. Ca să-i creezi senzaţia că este prizonierul tău, foloseşte o eşarfă subţire şi leagă-i mâinile deasupra capului. Chiar dacă şi el ştie că nu este chiar imobilizat se va lăsa captiv în jocul tău ţi-ţi va da voie să faci ce vrei cu el, pentru că-i place.

Furişează-te în spatele lui. Stai lipităa de spatele lui şi joacă-te cu mâinile pe trupului lui. Această postura îţi permite să “te joci” cu el aşa cum o face şi singur. Adaugă însş şi lucruri pe care nu le poate face el singur: sărută-l pe gât sau şopteşte-i cuvinte dulci la ureche. Numai răsuflarea ta pe gât îl excită foarte mult.

French kiss e la putere. Sărutul franţuzesc este o modalitate de apropiere maximă pentru că implică un moment foarte, foarte intim, ce presupune participarea ambilor parteneri. În plus, este şi foarte excitant.

Încălzeşte-l, apoi răceşte-l şi încălzeşte-l din nou. Atunci când este excitat îi creşte şi temperatura corpului. Dar pentru a-i oferi satisfacţie maximă este nevoie de mai mult decât să-l exciţi direct şi până la capat, din prima. Aşa că foloseşte metoda cubului de gheaţă ca să-l exciţi… în reprize. Cînd îl simţi supra-încălzit foloseşte un cub de gheaţă ca să-i scazi temperatura corpului. Joacă-te cu cubul de gheaţă pe corpul lui, plimbându-l încet de la gât până la genunchi, cu mişcări line. O dată ce a depăşit “momentul critic” şi s-a calmat se va re-încălzi imediat şi la fel de intens.

Joacă-te cu el. Pentru a condimenta distracţia în pat folosiţi diverse jucării sexuale. Pentru cuplul modern nu mai este un secret vibratorul sau cătuşele cu blăniţă pufoasă. Alegeţi împreună ceva ce vă place şi foloseşte-le ori de câte ori simţi că sexul riscă să devină monoton.