Featured, Life

All inclusive la bordel. Plăteşti o sumă şi faci sex oricât şi cu câte femei reuşesști

Criza economică din 2008 a dat idei noi unor patroni de bordeluri din Europa. Aceștia s-au inspirat de la restaurantele all inclusive unde plătești o sumă și mănânci cât poți și au decis să aplice acceași metodă și în cazul bordelurilor. Astfel, în unele bordeluri din Europa, clienţii pot să mănânce, să consume alcool şi să facă sex cu câte femei sunt în stare.

Un astfel de bordel unde plăteti o sumă fixă și faci sex cât vrei și cu câte femei poți se află la Berlin. Încă din 2013, în Berlin funcţionau deja şase astfel de stabilimente, primul deschis fiind „King George Club”. Afişele lipite la intrarea în clubul King George anunţă o ofertă de 99 de euro, care include mâncarea, băutura şi cât sex reuşeşti să faci între 16:00 după-amiaza şi 3:00 dimineaţa, când este deschis bordelul.

Cei care nu au dare de mână, pot apela la bordeluri ma puțin cunoscut, unde pentru 60 de euro primește pachete similare. Astfel, bărbații sunt fericiți că nu-i grăbește nimeni și mai ales de faptul că au la dispoziție 6 sau 7 femei cu care pot face sex oricât. Motivele pentru care bărbaţii aleg să vină la astfel de bordeluri all inclusive sunt diverse, dar de regulă sunt tentaţi de tarif şi mai ales de faptul că au suficient timp să se bucure de serviciile pentru care au plătit.