Showbiz, Stiri

Alina Sorescu e cam „ciufută” de când e gravidă

Viitorul tată vrea să asiste la naşterea fetiţei lui şi să se asigure că nu-i va fi schimbată

alexandru-ciucu-alina-sorescu-1

Alina Sorescu spune ca nu s-a ingrasat foarte mult, ci doar 10 kilograme, in timpul sarcinii, si nici greturi nu a avut, dar recunoaste ca traverseaza perioade de schimbari de atitudine. „A fost ciufuta”, a tinut sa precizeze sotul ei, Alexandru Ciucu, in gluma.

Alina Sorescu a intrat deja in luna a saptea de sarcina si se pregateste sa aduca pe lume, la sfarsitul lunii ianuarie, primul ei copil. Va fi o fetita, copil pe care il asteapta, alaturi de sotul ei, Alexandru Ciucu, cu sufletul la gura.

alina-sorescu-sacina-1

Sarcina nu este nici pe departe una dificila. Conform spuselor ei, nu a avut decat un scurt episod de greturi, s-a ingrasat doar 10 kilograme, a avut o perioada in care i-a fost tot timpul somn, insa, per ansamblu, si-a pastrat dorinta de a avea activitate si in aceasta perioada.

De altfel, se ocupa inca de Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica, unde ii invata pe cei mici sa devina artisti.

alina-sorescu-sacina-2

“Alina a avut o sarcina usoara, a avut greturi doar 4 ore. In rest, a fost ciufuta. O sa asist la nastere, vreau sa vad ca micuta va primi aceeasi bratara ca a mamei. Nu plec de langa ea pana cand imaginea ei nu mi se intipareste in creier”, a declarat Alexandru Ciucu.

 In aceasta perioada, cei doi soti au zugravit camera fetitei si o vor amenaja in curand cu toate necesare. Anul viitor, insa, ei planuiesc sa se mute din apartamentul in care stau in prezent si sa isi cumpere o casa pe pamant.

blank