Alina Sorescu a făcut un gest neașteptat care alimentează zvonurile conform cărora relația dintre ea și soțul ei Alexandru Ciucu s-ar îndrepta spre divorț.

Alina Sorescu a făcut un gest care aproape confirmă că între ea și Alexandru Ciucu ar putea urma un posibil divorț.

Fosta cântăreață a tocmai a dat de bănuit fanilor că despărțirea dintre ea și soțul ei este foarte aproape, pentru că Alina Sorescu a șters toate pozele de pe Facebook în care apărea Alexandru Ciucu.

În urmă cu doar câteva luni soțul Alinei Sorescu a fost surprins în casa altei femei, iar de atunci au apărut tot mai multe zvonuri cu privire la o inevitabilă despărțire.

La vremea aceea Alexandru Ciucu a declarat că nu are de gând să divorțeze de Alina Sorescu, însă cântăreața a fost mai puțin categorică în privința acestui subiect.

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, menționa Alexandru Ciucu la acel moment.

Alina „Nu o să fac din viața mea un spectacol”
Alina nu a vrut să comenteze stadiul în care se află mariajul ei, cu toate că fanii au asaltat-o cu întrebări, pe rețelele de socializare.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucuri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus Alina Sorescu la o emisiune TV, potrivit Libertatea.