Showbiz, Stiri

Alina Radi, captivă în trenul morţii!

Şoc şi groază pentru Alina Radi. Cântăreaţa de muzică populară a trăit un adevărat coşmar. Artista a luat parte la scene de groază, într-un tren care se îndrepta spre Bucureşti. Mai bine de două ore garnitura s-a oprit pe calea ferată după ce un cioban a fost spulberat de trenul în care se afla solista.

alina_radi_2

Scene desprinse parcă dintr-un film de groază s-au derulat în faţa ochilor Alinei Radi (25 de ani). Cântăreaţa de muzică populară este în stare de şoc, după ce un bărbat a fost ucis de trenul cu care artista venea spre Bucureşti.

“A fost ceva de groază. Călătorii au intrat în panică. Nu ştiam exact ce s-a întâmplat. Am rămas blocaţi pe câmp. Într-un târziu am aflat că un cioban a fost lovit de trenul în care mă aflam. La faţa locului, au venit mai multe echipaje ale poliţiei şi ambulanţa.

accident_0

Din câte se pare, ciobanul a decedat pe loc, pentru că medicii s-au uitat neputincioşi minute-n şir la trupul lui aruncat pe iarbă. Trebuia să ajung la 14.30 la Bucureşti. Accidentul a avut loc undeva în aporpiere de Videle”, ne-a povestit îngrozită cântăreaţa.

accident_4