Alina Pușcău
Showbiz

Alina Pușcău a împlinit 40 de ani. Cea mai frumoasă româncă și-a sărbătorit ziua de naștere în America, cu trei prietene

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Alina Pușcău a fost mereu în centrul atenției. De curând, ea a împlinit 40 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de câteva prietene.

Alina Pușcău a împlinit 40 de ani, dar continuă să fie într-o formă de invidiat, astfel că nimeni nu i-ar da mai mult de 25 de ani.

În imaginile făcute publice pe rețelele sociale, Alina Pușcău apare alături de câteva prietene, cu care a ieșit în oraș pentru a-și sărbători ziua de naștere. Ea și-a sărbătorit ziua de naștere la un restaurant din Beverly Hills, Statele Unite ale Americii, acolo unde trăiește de ani de zile.

”Vă mulțumesc pentru această seară, pentru acest moment frumos.”, a scris Alina Pușcău în dreptul unor imagini în care apare alături de trei prietene.

Evident, iamginea inedit a fost apreciată de numeroase persoane, care n-au ezitat să o complimenteze pentru felul în care arată: ”La mulți ani, Alina. Ești perfectă.”, ”La mulți ani, multă sănătate.”

De asemenea, într-un alt clip postat pe rețelele sociale, fotomodelul apare în timp ce suflă în lumânarea pusă pe o felie de tort, aceasta fiind foarte zâmbitoare și emoționată.

Alina Pușcău a plecat de 25 de ani din România

La doar 14 ani, Alina Pușcău a fost remarcată de marile agenții de modele. În plină adolescență, aceasta a plecat la Paris, unde recunoaște că s-a adaptat greu, pentru că nu știa limba și îi avea pe cei dragi departe. Definitiv, a părăsit România la doar 16 ani.

”Am plecat din țară, definitiv, la vârsta de 16 ani, când am câștigat Elite Model Look. Înainte de acest moment, am colaborat cu o agenție de modele și, la vârsta de doar 14 ani, am lucrat, pentru o perioadă, la Paris. A fost destul de dificil la început, pentru că nu vorbeam limba franceză și eram departe de familie. Însă, în timp, m-am acomodat și mi-am făcut prieteni. De prejudecăți, din fericire, nu m-am lovit niciodată”, povestea Alina Pușcău pentru revista Viva.

Alina Pușcău s-a iubit cu Vin Diesel

Cea mai discutată relație celebră a Alinei Pușcău a fost cea cu actorul Vin Diesel. Au trecut mai bine de 15 ani de la acel moment, dar amintirile au rămas.

“El, când m-a văzut la o masă, undeva, s-a îndrăgostit de mine. De atâtea ori când ne vedeam îmi spunea “Hai să mai încercăm”. S-au întâmplat niște chestii acum câțiva ani, dar eu, când termin cu cineva, termin, și pur și simplu am terminat dintr-o chestie foarte ușoară, chiar am și spus. M-am supărat că a plecat cu prietenii lui de Revelion și m-a lăsat pe mine singură. După 2 ani mi-a făcut cunoștință cu familia lui și după aceea, pur și simplu mi-a zis că se duce cu prietenii și m-a întrebat dacă mă supăr. Normal că m-am supărat, dar nu i-am zis atunci, eram și eu mică, aveam 20 și ceva de ani. L-a rănit foarte mult când l-am lăsat pe el și am început relația cu Brett Ratner. Și mama lui a fost foarte rănită când noi ne-am despărțit, ea mă iubea foarte mult. Eu așa eram, dacă cineva îmi greșea cu ceva, nu mai aveam nevoie de persoana respectivă”, a povestit Alina într-un interviu dat presei.