Featured, Showbiz

Alina Pușcaș, mărturisire surprinzătoare: “Mi-am dat seama că nu pot ține pasul cu soțul meu”

Frumoasa actriță Alina Pușcaș, pe care telespectatorii o vor putea vedea în curând în serialul ”Fructul oprit” de la Antena 1, este invitata Florentinei Fântânaru în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, unde vorbește despre relația cu soțul ei, despre felul cum s-au cunoscut, dar și despre multe dintre aventurile prin care au trecut împreună.

Alina Pușcaș esteacum  mamă a doi copii și mărturisește că Mihai, soțul ei, a cucerit-o într-un mod cu totul original.

”El nu m-a abordat spunându-mi cât sunt de frumoasă sau chestii de genul ăsta. A început să-mi vorbească despre fizică nucleară. El a făcut două facultăți simultan și este pasionat. În ultima vreme am început și eu să citesc mai multe cărți de specialitate, sunt mai interesată de știință datorită lui. Cumva a fost competiție, voiam să-l surprind. Dar mi-am dat seama că nu am cum să țin pasul cu el. Oricât m-aș strofoca eu nu am cum să-l ajung din urmă”, recunoaște Alina Pușcaș în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Despre vacanțele împreună cu soțul ei, despre familie și despre proiectul de suflet la care lucrează, Alina Pușcaș vorbește pe larg, sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

blank

blank