Alina Pușcaș
Showbiz

Alina Pușcaș a dezvăluit cum își menține silueta

Alina Pușcaș arată de milioane. Vedeta a născut trei copii, dar are o siluetă impecabilă. Se pare că aceasta nu știe ce înseamnă kilograme în plus.

Cinci luni de muncă

Alina Pușcaș a avut căderi emoționale din cauza aspectului săi fizic, însă, tânăra a preferat să nu să se plângă, ci să meargă la sală. Vedeta a depus eforturi uriașe, dar a câștigat lupta cu kilogramele nedorite.

„Mănânc proteină animala, vegetala și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am muncit cinci luni pentru silueta de acum, pentru tot, pentru pozele pe care le-am pus. (…) Între mese nu ciugulesc nimic. Am renunțat la pâine. Mai gust prin vacanțe ce mă tentează. Legume cât cuprinde, fructe mai puțin și sport, foarte mult sport”, a mărturisit Alina Pușcaș pentru Antena Stars.

Dans, sport și multă muzică

Vedeta recunoaște că s-a regăsit în dansuri. Alina nu poate să-și imagineze viața fără arta dansului. Femeia a lansat, recent, un nou proiect, în care s-a implicat cu multă pasiune.

Prezentatoarea povestește că și-a descoperit talentele în copilărie. Aceasta cânta și dansa în baie, sperând că o să devină renumită în toată țara.

„Dansul, da, prima mea dragoste. Pasiunea asta o aveam eu de nebuna așa. Cântam eu în dus, dansam în casa. Pasiunea mea s-a născut după ce am făcut tot ceea ca puteam face pe partea de media. Le-am încercat pe toate. Am revenit la dans după 7 ani”, a mai adăugat Alina Pușcaș.